- Reaction score
- 0
sakın bu adamın msn den veya ozelden soyledıgı sıtelere gırmeyın... sabahtan berı vırus temızlıyorum hala bi tanesını cıkartamadım
sonra uyarmadı demeyın...
dewilsdance' Alıntı:sakın bu adamın msn den veya ozelden soyledıgı sıtelere gırmeyın... sabahtan berı vırus temızlıyorum hala bi tanesını cıkartamadım
Player' Alıntı:zaten belirtmiş
"içinde anasayfa kilitleyen exploitde var"
bu anasayfayı kilitleyen exploit'in adı nedir acep?
OyunAlemi' Alıntı:satmıyorum beyler..
varmı ötesi ?
OyunAlemi' Alıntı:3 absürt Site
120bin AWStars a Göre Hit
İllegal Olarak Google Adsense'den / 10 11 milyar kazandım ve kazandırdım
KerneL32' Alıntı:@dewildance gecen ismi lazim degil bu ortamda yer alan bir arkadasimizin sitesinden kardesimin pc sine virus bulasmisti tipki senin soyledigin gibi bir virus du. Ben o arkadasa sitesindeki oyunlardan birinde virus oldugunu soyledim oda ilgilenecegini soyledi. Yani anlayisla karsiladi. Ki bence cok kibar davrandi. Bende kirici konusmadim zaten. Sonuc itibari ile o b*ktan virusu antivirus programi bile silemedi. desktop da lacivert bir zemin ustunde bir yazi cikiyor yazi beyaz ve verdana ile yazilmis. desktop 'a sag tiklayip ozelliklerden duvar kagidini degistirmek istiyorsunuz orasi bile kitlenmis. C:\ surucusunde 8-9 tane exe atmis. Yani ayni virus boyle igrenc bir virus tek cozumu format geldi bana ve oyle de yaptim.
Kolay gelsin.
+100 Deep Freeze Gibisi Yok.Limitsiz.Net' Alıntı:Deepfreeze i seviyorum