İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

12dailypro ve hyip sitelerinden gelen paralar geri çekildi?

rs635

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bence en iyisi beklemek başka çare de yok

tulas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@rs635

evet bir arkadasa 125$ bozuyordum ama once withraw islemini iptal ettiler.sonrada paranin birazini 12dp ye birazinida 5dayfunds a yatirdilar.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Oyle bir sektor zaten yok
HYIP stormpay bu ise el atmadan cok onceleri de vardi hala da var.

oktaylust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 2 bin in uzerinde para vardı hesapta tum karta withdraw yapma işlemlerim iptal edildi önce.Sonrada paralar alındı chargeback diye diye gitti paralar.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar benim para aldıgım sitelerden aldıklarımı harcadım... yani netiba aldım kontör aldım... kazandıklarımı harcadım eğer paraları çekiceklerse hesap - ye düşermi? - ye düşen hesap bana ne sorumluluk getirir hayatım boyunca siteyi açmazsam bigün kapıma biri dayanırmı? bu hesaba giricek bütün paralar chargeback adı altında gerimi alınıcak bu hesaba para yatirmiyimmi??? sorularımı cevaplıyan arkadaşlara teşekkür ederim...

fizban

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
simdilik en iyisi beklemek. yani elbet bi aciklama yapilacak, ve bu islem bence 15 subata kadar falan surer, o yuzden simdiden - ye dusunce soyle olur, boyle olur demek icin erken.

Y

yasam

Misafir
.

tr.st' Alıntı:
paniğe gerek yok stormpay bunların olacağını daha önce belirtmişti. paralar çekilcek ardındansa yatırdığınız paralara geri alacaksınız.
ben claim e yolladiğim paralari geri verin madem adamlari suspend ettiniz dedim bir sürü zirvaladilar ve geri verileceği söylenmedi sp yatti o paralara uyan

rs635

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
nasıl yatar ki, hadi biz türklerin 3-5 kuruş parası var ama yabancı forumlarda 15 dolarlık oranlardan söz ediliyor, biraz zor yatarlar o paraların üstüne

fizban

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sp bindiği dalı kesti. bence kimse kar edemeyecek bu işten, paraları çok önceden çekip kar etmiş olanlar kar edecek. paranın bi bölümüne ftc denen kurum el koyacak.

stormpay adam gibi aldığı %7 lerle geçinmeyi bilmeliydi..

B

blade1978

Misafir
ben anlamıyorum senki o kadar kar ettiğin ağacı kökünden kes.birde paraların üstüne yat birde o yetmemiş gibi netiba onayı sat millete yani güvenlik sertifikası veren ortak şirket olan sp ile netiba nasıl oluyorda bole bir şey yapıyor hala anlamış değilim.

C

C0mplicat3d

Misafir
Arkadaşlar bu gibi siteler USA gibi ülkelerde yasa dışı.. Burda nasl titan denmeye başlanmışsa amerikadada Ponzi deniliyor. Bir çok Amerika tabanlı online ödeme sistemi bu siteleri desteklemiyor zaten.. Ama 12dailypro mantıgını düşünürsek bir gazino sitesi açıp stormpay kabul ederseniz o zaman gene yanlış bir iş yapıyor oluyoruz.. SP hyip gibi siteleri bu son zamanlardan öncede tespit ettikce hesaplarını kapatıyordu zaten.. Bence Stormpay sonuna kadar haklı ama son uyguladıkları olayları düzeltme politikası tamamen bir fiyaskoya dönüşmüş durumda..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.