13 Nisan Cuma

0
Onaylı Üye
Üye
Ne kutsal bir gunde dogmusum meger :)

0
Onaylı Üye
Üye
amerika bu 13 zımbırtısı yüzünden baya para kaybediyor. Bende olsam bende resmi uğursuzluk ilan ederdim:D

1
Onaylı Üye
Üye
walla uğursuz bir günmüş. yeni araba aldım 30 dk içinde arka kısmını dönüşte duvara çarptım :(

0
Onaylı Üye
Üye
demmekki tek arabalarda işliyo bu uğursuzluk:p

geçmiş olsun ayrıca tr.st

0
Onaylı Üye
Üye
tamam sakin olum 13 cuma gecti gitti :p

0
Onaylı Üye
Üye
Ingilizcesi olanlar icin http://en.wikipedia.org/wiki/Friday_13

Bu kisim ilginc:

"A British Medical Journal study has shown that there is a significant increase in traffic related accidents on Friday the 13ths"

"Bir ingiliz tıp dergisinin yaptığı araştırmada, Cuma 13 lerde trafik kazalarında belirgin bir artma olduğu gözlenmiş"

Psikolojik baskıdan dolayıdır o kaza olayı. "aa bugün cuma 13, bugün kesin bir şey olacak" diye arabanın başına geçerse, kaza olur tabi. Bilinçaltına neler yerleşmiştir o sırada adamın kimbilir. :)

0
Onaylı Üye
Üye
Bu bir hristiyan inanışı zaten. Son yemekte 13 kişi vardı da 13.ncüsü İsa'ya ihanet etti falan (fiş mekan).

Filmler yüzünden bunlara, politika yüzünden Pazar'a adapte oluyoruz. =/

0
Onaylı Üye
Üye
13 nisan cuma benim doğum günümdü. uğursuzluk benden kaynaklanmıyordur herhalde :D

0
Onaylı Üye
Üye
walla uğursuz bir günmüş. yeni araba aldım 30 dk içinde arka kısmını dönüşte duvara çarptım :(

Arkadaşım ben olsam İyinetten yarı parasını alırım o aklımıza getirtti yok uğursuz günmüş yok dikkat edin ...:D

BU arada Allah beterinden saklasın. Ve geçmiş olsun

1
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşım ben olsam İyinetten yarı parasını alırım o aklımıza getirtti yok uğursuz günmüş yok dikkat edin ...:D

çok sağol visitistanbul. demeseler aklımda bile olmayacaktı cuma 13. nazar diyorum o ize.

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye

Olur, o gun herkes kazandiklarinizin yarisini versin ben hasari tamire raziyim. :)

1
Onaylı Üye
Üye
Olur, o gun herkes kazandiklarinizin yarisini versin ben hasari tamire raziyim. :)

yaw sadece pasta cila ila biraz kapatçam .tamire gerek yok. 60-80 yollasanız yeter. isteyen paypal ilede ödeme yapabilir.

Geri