- Reaction score
- 0
Ben de alabilir miyim? Eğer kabul edersen bir mirror yapabilirim, isteyenler oradan indirebilir.
tamam zaten ilk parti servera yuklemistim cok kisi download etmek isteyince simdi part2-3-4-5 i hemenpaylasa upload ediyorumelmasgunes' Alıntı:Ben de alabilir miyim? Eğer kabul edersen bir mirror yapabilirim, isteyenler oradan indirebilir.
culpable' Alıntı:tamam zaten ilk parti servera yuklemistim cok kisi download etmek isteyince simdi part2-3-4-5 i hemenpaylasa upload ediyorum
hemen paylasa baslamistim neyse oraya atayim sunucuya atarim tekrar hemenpaylas a hic upload yapmamistim denemek istedimelmasgunes' Alıntı:Sen kendi sunucuna upload et istersen, ben oradan kendi sunucuma alırım. Hemen Paylaş kullanmaya gerek yok Direk link veririz.
upload ediyorum ilk 2 parti bitti ilk mesajda linkller varakon' Alıntı:bende alabilirmiyim acaba ? çok saol
hemen paylasa basladim upload oluyor bitsinde normal host a da atarim 2 mirror olurBaria' Alıntı:culpable 2. çekemeyecem. hemenpaylas atmasan normal hosta atsan olmaz mı? ben sana host saglarım. ben dial up kullandıgım için indirermem 120 mb lık şeyi. dedicated ten indiriyorum.wget ile
elmasgunes te aynı şeyi yapıcak sanırım direk link olursa süper olur.
teşekürker