İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

15.SandBox

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Az once 15.kez Sandboxa girdim
Sandboxa cozebılecekler varsa benımle ıletısıme gecsınler anlasacagımıza ıananıyorum

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
sandbox ne? :p

ya gerçekten defalarca konuşuldu aynı şeyler, adres bilgilerinizi verin bakalım burada inceleyelim... fikirlerimizi sunalım hala aynı şeyler yapılıyormu bakalım mesela?

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
+ domain whoisinde çıkan bilgileri komple değiştir
+ sayfada spam vb. kural ihlali varsa kaldır.
+ sayfaların üzerinde ufak tefek değişikler yapıp yenile.
+ imkanın varsa host değiştir.
+ sitemap yapıp google'a yolla
+ bekle :)

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
+ domain whoisinde çıkan bilgileri komple değiştir
+ sayfada spam vb. kural ihlali varsa kaldır.
+ sayfaların üzerinde ufak tefek değişikler yapıp yenile.
+ imkanın varsa host değiştir.
+ sitemap yapıp google'a yolla
+ bekle :)
Varsayım mı denedın mı:)
makına degıstırmek vs bayagı masraflı cunku:)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sadece siteni güncellemeye ve pr deri senden yüksek içeirkle uyuşan sitelerden link almaya bak bekle bekle bekle başka caren yok bu şekilde normalinden daha erkek cıkıyorsun.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Varsayım mı denedın mı:)
makına degıstırmek vs bayagı masraflı cunku:)

sandbox'a giren bir sitemize yapmıştık işe yaramıştı. makinen varsa en azından siteni host ettiğin ipi değiştir ve bekle. muhtemelen kısa zamanda çıkarsın.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
google kandırıyo bizi istanbula gidip protesto edecem şu türk görevlilerini

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sandbox'a giren bir sitemize yapmıştık işe yaramıştı. makinen varsa en azından siteni host ettiğin ipi değiştir ve bekle. muhtemelen kısa zamanda çıkarsın.

denemedıgım sey kalmadı ama en az 7-8 ay cıkmıyorlar

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
artık 15. kez ise sandbox ve senın aranda sıkı bır bag olusmustur sandbox platonik olarak takmıs sana 15 ha valla ne diycegimi sasırdım :D
ben bi kere girdim cıktımda saclar beyazladı :p 15 sandbox ... :) Allah kolaylık versın sana valla

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
artık 15. kez ise sandbox ve senın aranda sıkı bır bag olusmustur sandbox platonik olarak takmıs sana 15 ha valla ne diycegimi sasırdım :D
ben bi kere girdim cıktımda saclar beyazladı :p 15 sandbox ... :) Allah kolaylık versın sana valla
bır bu kadar da banlı sıte var,hepsı google cozme calısmalarına kurban oldu ama hepsınde de bıseyler ogrenıyorum:)

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bana göra PR 8 ve PR 9 sitelerden iki tane link alindigi gibi kısa sürede cikabilir. bunuda yapmak cok zor cunki o siteler ya ucretlidir. yada sirket olan sitelerdir.

eger varsayım ıle hareket edıyorsan bu soyledılerını cıddıye alıp bu külfetin altına gırenler olacaktır.Mutlaka sandboxın cozumu vardır,bılen de vardır,Ucretlı olarak yardım etmenızı beklıyorum acill

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.