Site adresi: www.bialem.1forum.biz
Sitenin aylık getirisi :yok
Sitenin aktif olduğu süre:2,5 Ay
Domain başlangıç tarihi :-
Domain bitiş süresi :-
Site için istenen fiyat :15TL
Kategori, sitenin içeriği nedir:Genel Paylaşım forum
Sitenin hit bilgisi 25-45
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:3
Hosting dahil midir değil midir:-
Banlı olduğu yerler var mıdır:yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır:evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: -
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır:yok
Satışın yapıldığı diğer siteler:-
Özel notlar :bedava forum sağlayan ve eniyisi olan yetkin forumdan yapılmıştır.ve şuan bedava forum artık kurulmuyor yetkinforumda.forumun paneli çok kullanışlı ve basit.ayrıca isteğiniz zaman domain ismini ücretsiz anında değiştiriyorsunuz.yüzlerce hazır ücretsiz tema mevcut.2 aylık forum.vaktim yok zaman ayıramadığım için satıyorum.
şuan forumda 750 konu 14 kategori 199 forum ve 35 kullanıcı var.
VersionhpBB2 .
arama motorları tarafından devamlı indexleniyor.
çok emek verdim.ondan ölüp gitmesini istemiyorum.düşünenler site adresi için pm istesin yada atsın veya [email protected] buradan ulaşırlarsa daha detaylı konuşuruz.ödeme yolu paypal yada avea kontur herkese iyi forumlar
Sitenin aylık getirisi :yok
Sitenin aktif olduğu süre:2,5 Ay
Domain başlangıç tarihi :-
Domain bitiş süresi :-
Site için istenen fiyat :15TL
Kategori, sitenin içeriği nedir:Genel Paylaşım forum
Sitenin hit bilgisi 25-45
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:3
Hosting dahil midir değil midir:-
Banlı olduğu yerler var mıdır:yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır:evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: -
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır:yok
Satışın yapıldığı diğer siteler:-
Özel notlar :bedava forum sağlayan ve eniyisi olan yetkin forumdan yapılmıştır.ve şuan bedava forum artık kurulmuyor yetkinforumda.forumun paneli çok kullanışlı ve basit.ayrıca isteğiniz zaman domain ismini ücretsiz anında değiştiriyorsunuz.yüzlerce hazır ücretsiz tema mevcut.2 aylık forum.vaktim yok zaman ayıramadığım için satıyorum.
şuan forumda 750 konu 14 kategori 199 forum ve 35 kullanıcı var.
VersionhpBB2 .
arama motorları tarafından devamlı indexleniyor.
çok emek verdim.ondan ölüp gitmesini istemiyorum.düşünenler site adresi için pm istesin yada atsın veya [email protected] buradan ulaşırlarsa daha detaylı konuşuruz.ödeme yolu paypal yada avea kontur herkese iyi forumlar