İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

150 Kelime 9 Adet İnternetten Para Kazanma Seti Makaleleri - 12 TL!

meteor fare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
evet arkadaşlar

9 adet 150+ kelime internetten para kazanma seti "HAZIR MAKALELERİ" sadece 12 TL

Satış: Sadece PayPal

Toplam 20 adet daha başlık bende mevcuttur. Dİleyen olursa set halinde diğerlerini de tamamlayıp satış işlemini yapabiliriz.

İlgilenenler PM atabilir.

Konu başlıkları (Yazılmış olanlar);

Ekli dosyayı görüntüle 4850

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Referanslarını veya kendin bu işten ne kadar kazandın detaylı bir şekilde eklersen satışın daha kolay olur bence.Çünkü internetten para kazanma kavramı insanların gözünde 'madem kazanmışsın niye satıyorsun' vb. şekildedir.Kanıt olursa güven artar talep artar ;)

meteor fare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Teşekkürler dostum :)

Bu makaleleri bilgi amaçlı yazdım. Herhangi bir seti kullanmadım fakat google'da ufak bir arama yapılırsa setler ile alakalı olarak olumlu/olumsuz yorumlar alınabilir.

Bu makaleleri alacak olan kişi,sitesine koyduğu zaman bu setler ile ilgili olarak arama yapıldığında trafik alacağından dolayı kendi referans linklerini paylaşarak ekstra bir kazanç sağlayabilir.

Kendi makale alıcı referanslarım için forumda konularıma bakabilirsiniz.
Referanslarını veya kendin bu işten ne kadar kazandın detaylı bir şekilde eklersen satışın daha kolay olur bence.Çünkü internetten para kazanma kavramı insanların gözünde 'madem kazanmışsın niye satıyorsun' vb. şekildedir.Kanıt olursa güven artar talep artar ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.