İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

150 YTL Seo

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar çok bir maddi imkanım yok ögrenciyim ancak 150 ytl ayırdım bu iş için bilmiyorum bu iş için azmı ama benim için büyük bir para şuan sesli sohbet kelimesinde 7 sayfadayız görüntülü sohbet 4 sesli ve görüntülü sohbet 3 felandı en son yani bu şekilde çogu kelimedeçıkıyoruz ancak ben bir prof seocu ile çalışmak istiyorum Sesli chat,Sesli sohbet,Görüntülü chat,Görüntülü sohbet,kameralı sohbet bu kelimelerde ilk sayfa ilk sırada olmak istiyorum
Aynı zamanda siteme google dışında ziyaretçi gelmiyor günde 300 400 arası googleden giriş var yaho günde 2 felan yani yaho msn msnlive vb arama motorlarınada katkısı olur herhalde çalışacagım seocunun

Starsailor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iç seodan anlayan biriyle görüşmeni öneririm. yaparız ederiz diyip, link değişimi yapacak olanlara güvenme. meğer öğrenciymişsin, onların yapacağı link değişimini sen yap, paran da cebinde kalsın.

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam ben kendim yapmayı denedim bir iki blogspottan site açıp oraya link ekleyerek karşı sitelerede linklerimi ekleterek yükselmeyi denedim özgün içerik yükledim düzenli olarak ancak 5 sayfadan yukarı çıkamadım kimse birşeyler ögretmiyor her forumda devamlı bilinen konular mevcud onlarlada pek olmadı saygılarımla

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARkadaşlar şuan sesli sohbette 3 sıradayım aytugg beyle görüştüm benim 4 kelimem var 150 ytl ye yaptırmak istedigim aytug bey bir tanesine istiyor o ücreti benim isteklerimi karşılayacak bir teklif gelmesse o teklifi kabul edicem

eRCie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kelimeleri + siteyi oldugu yerleri bana email adresiniz ile pm atarsanız elimden geleni yaparım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.