İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1500 film db satılıktır

enes5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
edit : merhaba arkadaşlar elimde bulunan wp için 1500 film db sini satıyorum filmler kesinlikle çalışıyor hiç bir sorun yoktur filmlerin resimleri vardır yanında ayrıca 5 bin şarkı sözü db sini ve temasını da vereceğim isteyenlere film ve şarkı sözü botlarınıda ücretsiz veririm sorun olmaz

ücret 15 dolardır
ödeme paypal

ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Lugesoft tablolarına göre düzenleyebilirmiyiz :p

lannetpower

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ENES adam diioki lugesoft sciptim var ona göre editleyebilirmiyiz.dio dbyi uygunmu dio yani do ki para kazan sen neden hemen adamı yanlış anlıon =)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
Antalya'nın neresindensin sen?

lannetpower

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dEPRESAN akrdeşim seni baltacı olarak tanıdım Gerçekten baltacıların başı sensin yuru be Antalaylım topraam benim Arkadandyım Tek Hedef ODUN VE BALTA XDXDXD

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
ne baltası be!
belki yedeği elden alıcam nereden biliyorsun?
abuk subukta yazma ayrıca

lannetpower

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neyse Bugünlük sizin dediğiniz olsun ama Bigun Benim deiim olacak hıhaha :) Demi ENES

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
enes kim bilmiyorum ama bana bi komplo hazırlığı içindeyseniz şimdiden söyleyin s.olup gideyim buralardan!

enes5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
enes kim bilmiyorum ama bana bi komplo hazırlığı içindeyseniz şimdiden söyleyin s.olup gideyim buralardan!

yok arkadasım ne komplosu allah askına arkadas biraz abarttı olayı ben burda sadece satısımı yapıyorum diğer şeyler beni ilgilendirmez

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
yok arkadasım ne komplosu allah askına arkadas biraz abarttı olayı ben burda sadece satısımı yapıyorum diğer şeyler beni ilgilendirmez

Hocam sen Ne sattığını biliomusun ? Daha tablolarla alakan yok gelip satış yapıosun..

Senin Sattığın Db hangi scriptin Db'si önce bunu açıkla , gelmişsin elimde 1,5 k db var diosun..
Ben Lugesoft kullanıyorum, Dieri Wp, öteki Chatlaktürk sen hangi db yi çektinde satıyosun bi açıklarmısın?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.