İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1500 İsrail Sitesi Ayyildiz Tim Tarafından Haklandi

H

halilarici

Misafir
Yine Göğsümüzü gerebiliriz.iskorpitx rahat uyu hapishanede.Senin devamını AyyildizTim getiriyor.

FİLİSTİN'e insani yardım götüren Gazze'ye Özgürlük Filosuna İsrail askerleri tarafından yapılan saldırıya dünyada ve Türkiye'de tepkiler çığ gibi üyürken, kendilerine 'Ayyıldız Tim' diyen grup sanal ortamda İsrail'e ait yaklaşık 1500 internet sitesini heklediğini açıkladı.

Fas ve İranlı hekerlarla harekete geçen ve kendilerine "Ayyıldız Tim" diye grup, İsrail askerlerinin Filistin'e insani yardım götüren Gazze'ye Özgürlük filosuna yaptığı saldırıyı İsrail'e ait yaklaşık 1500 siteyi hekleyerek protesto etti. "Hey İsrail. herkese bulaş ama Türkiye'ye bulaşma, sizi vaat edilmis topraklara gömeriz, insanları öldürmekle kazanamıyacaksınız. Katledilmiş bir milletsiniz ama sizde çocukları katleden katiller oldunuz. Biz AYYILDIZ TİM Cumhuriyet'in çocukları olarak size demokrasiyi insan haklarını öğretmeye geldik. Bundan ötesi; ya istiklal, ya ölüm!" mesajını bıraktı.

'Ayyıldız Tim'in internet sitesinde İsrail sitelerini heklemek isteyen kişilere nasıl hekleneceği konusunda bilgiler veriliyor. Grup asıl hedeflerinin İsrail Savunma Bakanlığı ve MOSSAD'ın internet sayfasını heklemek olduğunu açıkladı.

ayyildiz-tim-israil-e-ait-1500-internet-sitesini_o.jpg

Şimdi ByLacoste Kaynak sorar :)

Kaynak

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
1500 İsrail Sitesi Ayyildiz Tim Tarafından heklendi
sonra ne oldu acaba? o sitelerin kurulmayacağına dair söz alındı mı?

By_ukala

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1500 İsrail Sitesi Ayyildiz Tim Tarafından heklendi
sonra ne oldu acaba? o sitelerin kurulmayacağına dair söz alındı mı?

Yerinde oturup sadece seyretmekten daha iyidir en azından birileri bişeyler yapıyor ve ilk defa heker'ları tebrik etmek istiyorum...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
bizim sesimiz ayyıldım tim, nerden biliyorsun onlara yardım etmediğimizi?

T

themaniac

Misafir
Valla ben hek olaylarina en cok beddua edenlerden biriyim. Hele ki onune gelen siteyi ha*kleyip Allahu Ekber falan yazan mallara sinir oluyorum. Misal gecenlerde bir salak benim daha sadece wp kurup tema attigim bir sitemi ha**emis ve Gavur'un zulmunden kurtulmak su bu Allah'u Ekber. Allah dunyanin hakimidir, kendinizi iste o ahiret gunune hazirlayin.

Icimden sunu dedim. La zekadan yoksun insan, ahirette bu adamin sitesini hekledin alanina girdin, zarar verdin diye seni sorguya cekmeyecekler mi? bu adam namazinda niyazinda adam, niye gavurun siteleri varken gidipte bu adamin sitesiyle ugrastin demezler mi? bu gibi dusunceler aklima gelmisti ve blackhat ha** erlarin alayina sinir olurum yani.

ama bu adamlar israil'in sitelerini bir amac ugruna heklemisler bu da whitest hat heker grubu olsa gerek :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
T

themaniac

Misafir
ama bu adamlar israil'in sitelerini bir amac ugruna h**lemisler bu da whitest hat ha*ker grubu olsa gerek :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.