İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1500 Tekil hitli Geleceği Parlak Adsense li Site

Kenshi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site adresi: www.orguisleri.com

Site için istenen fiyat : 750 TL

Sitenin aylık getirisi: 55-60 dolar

Sitenin açılış tarihi: Şubat 2011

Kategori, sitenin içeriği nedir: Örgü anlatımı

Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500-1600 ( Google analystic verilir )

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında / 0

Hosting dahil midir değil midir: 1 aylık

Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır

Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet

2 Aylık site kısa zamanda uzman seocu arkadaşlarla çalışılarak bu yerlere getirilmiştir. Anahtar kelimelerde hızla yükselmektedir. 7000 lik facebook sayfası ile birlikte satılacaktır. Adsense geliri günlük 45-50 tık arası değişiyor usd olarak ise 1,5-2 dolar civarıdır. Alexa da çok hızlı düşüyor , ilgilenebilen için altın yumurtlayan bir tavuk olacaktır.

Youtubede bu tarz 3-4 videosu vardır...

http://www.youtube.com/watch?v=S2ur-zD8wIE

İlgilenenler pm atsınlar.

Cnkrt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
Şablona göre düzenlemeniz daha iyi olacaktır hocam.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Site / fiyat ve şablon bilgileriyle düzenleyiniz.

Kenshi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Düzenlendi...

Site vakit ayırabilenler için çok faydalı olabilecek durumdadır. Googlede bir çok kelimede ilk sayfaya daha şimdiden çıktı ve yaklaşık bir sene sonrasında hitlerinin 5.000 i çok rahat geçeceğini düşünüyorum. Benim diğer sitelerime agırlık vereceğimden ötürü satıyorum. Sırf seosu için 250 TL harcama yapılmıştır bu yüzden fiyatı abartılı görmeyin bir yıl içinde faydasını göreceksiniz.

sarp159

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Düzenlendi...

Site vakit ayırabilenler için çok faydalı olabilecek durumdadır. Googlede bir çok kelimede ilk sayfaya daha şimdiden çıktı ve yaklaşık bir sene sonrasında hitlerinin 5.000 i çok rahat geçeceğini düşünüyorum. Benim diğer sitelerime agırlık vereceğimden ötürü satıyorum. Sırf seosu için 250 TL harcama yapılmıştır bu yüzden fiyatı abartılı görmeyin bir yıl içinde faydasını göreceksiniz.

Seo ayarları tarafımdan yapılmıştır.Çok kısa sürede 3 milyon Alexa dan 1 milyon küsüre düşmüştür.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5