Facebook Sayfanızın linki : pm
Facebook Sayfanızın içeriği : komedi,macera,mizah,fıkra
Sayfanızın Üye Sayısı : 16 k
Sayfa İçin istenen Ücret: Başlangıç fiyatı 50 tl
Ödeme Şekli : ... banka havale, yasakpara siteleri
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : 50 tl açık açık artırma fiyatı
Minimum artış : 2 Tl
Açık artırma sonlanma: Son tekliften 24 saat sonra
Hemen al fiyatı: 200 Tl
Sayfada kesinlikle gizli admin riski yoktur sayfa kendime aittir ayrıca artık gizli adminde eklenemiyor..
Sayfayı satma sebebim ilgilenemiyorum paylaşıma göre en az 100 beğeni alır üyeler canlıdır makara kukaraya girdiğiniz zaman 10 dk içinde sayfalarca yazılar atarlar hayranlar en çok fıkra paylaşımını seviyor sadece fıkra sayfası olarak kullanılsa bile günlük en az 100 hayran gelir.. kaliteli paylaşıma göre günlük 600 hayran gelmiştir artık paylaşım yapmıyorum bağlantı veriyorum.. alacak kişi kastırırsa 1 hafta içinde çok rahat 20 k yapar 1 ay daha uğraşsa direk 50 kyı yakalar merak edenler pm atmasın meraktan atanlara - rep hakkımı kullanacağım..
Ekleme: Satış güncel..
Facebook Sayfanızın içeriği : komedi,macera,mizah,fıkra
Sayfanızın Üye Sayısı : 16 k
Sayfa İçin istenen Ücret: Başlangıç fiyatı 50 tl
Ödeme Şekli : ... banka havale, yasakpara siteleri
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : 50 tl açık açık artırma fiyatı
Minimum artış : 2 Tl
Açık artırma sonlanma: Son tekliften 24 saat sonra
Hemen al fiyatı: 200 Tl
Sayfada kesinlikle gizli admin riski yoktur sayfa kendime aittir ayrıca artık gizli adminde eklenemiyor..
Sayfayı satma sebebim ilgilenemiyorum paylaşıma göre en az 100 beğeni alır üyeler canlıdır makara kukaraya girdiğiniz zaman 10 dk içinde sayfalarca yazılar atarlar hayranlar en çok fıkra paylaşımını seviyor sadece fıkra sayfası olarak kullanılsa bile günlük en az 100 hayran gelir.. kaliteli paylaşıma göre günlük 600 hayran gelmiştir artık paylaşım yapmıyorum bağlantı veriyorum.. alacak kişi kastırırsa 1 hafta içinde çok rahat 20 k yapar 1 ay daha uğraşsa direk 50 kyı yakalar merak edenler pm atmasın meraktan atanlara - rep hakkımı kullanacağım..
Ekleme: Satış güncel..