İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1699TL'ye Asus 10.1 Tablet+Asus Android Telefon 0 Paketinde GARANTILI

themaniac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ozellikleri: http://www.gsmarena.com/asus_padfone-3965.php

Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=-gjxrjKzfr0

Kisaca soyle anlatayim. Kendime aldim. cok begendim. Asus cep telefonu ve tablet piyasasinda super bir cihaz cikardi. Eger kitap okumak icin vs buyuk ekran telefon istiyor ama cebinize sokup cikarmasi kullanmasi zor diye tereddutteyseniz bu cihaz tam size gore.
Telefonunuzu video'da goruldugu sekliyle tabletin icine takiyorsunuz ve tablet boyutunda bir telefonunuz olmus oluyor. Tablet telefonun hafiza ve islemcisini kullanarak calisiyor. Ayrica birde tablet kalemi var. telefonunuzu tablet olarak kullanirken biri sizi aradiginda tableti kulaginiza goturmek komik olurdu, bu sebeple bluetoothlu speaker ve mikrofonu olan bir dokunmatik ekran kalemi uretmisler. Boylelikle kalem uzerinden gorusmenizi yapabiliyorsunuz.

5gun sonra Turkiyeye 10 kadar arkadas gidecek, yani Toplamda 15-20 adet Padfone gonderebilirim.

Fiyat: 16GB Asus PadFone1 1,699TL

Eger 32GB Asus PadFone2 almak isterseniz, fiyati 2,225TL. 64GB 2,750TL

En son Carsamba aksamina kadar siparisleri aliyorum. Carsambadan sonra odeme veya siparis alamam cunku Turkiye'ye gonderilecek urunleri o vakitten sonra ayarlamak mumkun olmayacak.

Eger urunu almaya karar verirseniz asagidaki hesaba istediginiz urunun fiyatini gonderebilirsiniz ve islemlerinizi daha hizli yapmis oluruz.

TR940006200060300006689208

IYINET ESKI E-TICARET PUANIM: 46

[YOUTUBE]z5aAOKJGBjo[/YOUTUBE]

Asus-padfone-tanitim.jpg

Asus-padfone-tanitim-fotografi.jpg

padfone-tablet.jpg

ASUS-PadFone-tablet-1.jpg

ASUS-PadFone-tablet-2.jpg

asus-padfone.jpg

dd.jpg

asus-padfone-2-specs-official-1.jpg

asus-padfone-2-vs-padfone-1.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.