İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış +170K TAKİPÇİLİ TWİTTER HESABINA REKLAM ALINACAK.

ukashindirim

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
+170.000 Takipçisi olan, takipçilerinin tamamına yakını türk olan hesaba reklam alınacaktır.
Reklam Her Gün İçin 1 adet ile sınırlıdr...
Yasa Dışı Olmayan Hers Site Kabul Edilir.

Ücreti 35 Tl dir.

Geri dönüşümünü anında görürsünüz, Retwittler le birlikte reklamınızı gören kişi sayısı 200.000 i bulur.

Hesabın kalitesi düşünülerek günde sadece 1 twit şartı konulmuştur, böylece aynı gün başka kimse rakibiniz olmaz...
Ödeme Havale ya da misli.com şeklinde ya da kredi kartı ile olabilir....
DETAYLAR İÇİN P.M ATINIZ....

ÖNEMLİ NOT : GEÇİCİ OLARAK 170.000 TAKİPÇİLİ HESAPTAN REKLAM ALIMINI DURDURDUK, ALTERNATİF TWİTER REKALMALRIMIZ, İÇİN DİĞER KONULARIMIZA BAKINIZ.

mrfluu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
17:00-18:00 arası paylaşılacaktı.19:19'da 15 dakika içinde paylaşıyorum dedi ve çevrimdışı oldu beklemedeyim..

ukashindirim

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
17:00-18:00 arası paylaşılacaktı.19:19'da 15 dakika içinde paylaşıyorum dedi ve çevrimdışı oldu beklemedeyim..

Saat 18:00-19:00 Arası paylaşım Yapalım Dediniz. saat 20:20 de size 15 dk sonra Paylaşım Payşalayacak gecikme İçin Özür dilerim dedim ve Yaklaşık 15-20 da sonra Paylaşım Başarılı bir Şekilde Yapıldı. arkadaşa Zamanında Ödeme Yaptığı İçin Teşekkür Ederim Biz de Zamanını birazcık geçirerek söz verdiğimiz Paylaşımı Yaptık.

mrfluu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim,geri dönüş gayet güzel oldu.

Eticaret puanınızı ekledim.

ukashindirim

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
ÖNEMLİ NOT : GEÇİCİ OLARAK 170.000 TAKİPÇİLİ HESAPTAN REKLAM ALIMINI DURDURDUK, ALTERNATİF TWİTER REKALMALRIMIZ, İÇİN DİĞER KONULARIMIZA BAKINIZ.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.