İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

190 euroluk adwords kupon + domain =6.95 euro

Y

yokgibi

Misafir
arkadaşlar bu servisi çoktan biliyorum ve kupon gelmedi, acaba foruma yazan kişi denemeden etmeden neden bunu foruma yazıyor? bi sürü kişi boşuna para ödeyecek aylık 7euro!

bu lycos un bi servisi, ben daha önceden bayi olmuştum, ilk satışınızdan sonra (host domain farketmez) sadece 1 kereliğine kupon gönderiliyor DEMİŞLERDİ bende 1 domain sattım 2hafta önce ama kupon filan ortada yok 2hafta oldu, emailde gönderdim cevap gelmedi!

ikincisi orda yazan 6.95euro AYLIK bir ücrettir, sizi senelik bağlarlar!! onun iptali zordur, bitişten 2-3hafta öncesinden faks filan gönderip uğraşmanız gerekir, KÜNDİGUNG adında sayfalarından download edip İPTAL faksı çekmeniz gerek, ev adresiniz doğruysa da EŞEK gibi ödettirirler :) benim yabancı forumlarda okuduğum kuponların EVE POSTAYLA GELDİĞİYDİ!

bu konuyu almanca forumlarda araştırmıştım, ordaki kişiler ev adreslerine başlangıç paketiyle beraber POSTAYLA kuponun geldiğini yazmışlardı! ayrıca çoğu süresi bitmiş yada 2 gün sonra bitecek olan kupon geldi diye şikayet etmişti... o forum linkini bulursam buraya yazayım

http://www.abakus-internet-marketing.de/foren/viewtopic/t-7846.html 13sayfa almanca tartışılmış bu konu

"Dieses "Paket" kam bei mir am 1.4.05 an (Poststempel 31.3.05) und der Gutschein ist nur bis zum 31.3.05 gültig!"

adam postayla gönderildi diyor ev adresine başlangıç paketiyle beraber
ve adam diyorki 31 martta postaya verilen kuponun son kullanım tarihi 31 mart :) evine gelme tarihi 1 nisan :) yani bitmiş kuponu bittiği gün adama postalamışlar

KENDİN DENE ONDAN SONRA MİLLETE DENEMELERİNİ SÖYLE HERKES BOŞUNA BİR SÜRÜ PARA ÖDEYECEK! Ben host almadan domain alarak denedim olmadı ama host yada domain satacaksın diye bayiye şart koşmuyorlar. İstatistiklerimde bile domain sattığımı yazmıyor, oysa satıldı ve parası ödendi

ya bi de "190 euroluk adwords kupon" demiş başlıkta
yahoo linki ne zamandan beri kupon oldu?? 50+45 X 2 = 190lık kupon. vaybe!! LYCOS sana para mı veriyor? sana kupon geldimi? denemeden abartmışsın bi güzel. KUPON FORUMLARDA YAZDIĞI GİBİ GERÇEK POSTA ADRESİNİZE GELİYOR, o sayfadaki linkte ben 2 haftadır bir değişiklik görmedim, emaile de cevap vermiyorlar

insanları niye hep aldatıyorsun 2 kupon verilir, 1 bayiye bir de alan müşteriye.
ayrıca AYLIK diye birşey yazmamışsın oraya senelik sanmış millet!
ikincisi kendin denememişsin millete boş yere para harcatıcan..

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
culpable sayesinde birkere bende bir yere dalmıştım 50 euroluk link geldi giden bizim para oldu.:)

D

duyurbeni.com

Misafir
5000 bin kere cekildiği söyleyorlar tam bi muanma oldu şimdi benim kafamda

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazi yazilanlari gormezlikten geliceksin :p
ploop firar cakir ve benim sattigim butun kuponlar burdan gelme biz kendimize gordugumuze inaniyoruz baskalarinin bos mesajlarina degil
5000 kupon cekilmedi de yaklasik 3000-4000 kupon arasi cekildi :p

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

Forumda 50 euroluk olarak sattığımız kuponların kaynağı bu siteydi zaten araştırırsanız başka yok piyasada 50 euroluk kupon . Tam hesabını tutmak mümkün olmadı ama 3000 - 4000 arası kupon alındı o siteden. :)

PDET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kupon mupon gelmedi!

Kardeşim, kupon mupon göndermiyor bu eşşekler.

imkansiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vala sunu derim Burasi paylasim Yeri olduguna Göre neden Birileri gelipte sunu yapın yol gosteriyor ve söle bir durum var ama soylemem ve forumdakilerin tumu Pm özel mesaj ve foruma yazılan cizilene adeta yalvartmaya calisiyorsunuz. MEslek sirriniz varsa kendinize saklayın veya paylasmak isterseniz herkes faydalansin yapabilen yapar yapamayanında canı saolsun ben demiyorum kendi bildiginizi anlatin ekmek teknesi orasi ama Konunun asli biliyorumda sölememek Cok ayıp Bence. Konusmayacaktim ama bu sefer konusturdunuz.

culpable - Rep

Y

yokgibi

Misafir
50euroluk kuponların kaynak sayfaları şunlar: (ben denedim birkaç emaille ama halen gelmesini bekliyorum, ya kampanya bitti yada 2-3 hafta sonra gönderiyor google)

burdaki formlara email isim firma ismi giriyorsunuz, google 2-3 hafta sonra emailinize kodu gönderiyormuş, bunu google promosyonel olarak yasal kendi sayfasından dağıtıyor ücretsiz

bunların dışında URL bulan varsa paylaşırsa iyi olur, çünkü çoğu kişi bu URLlerden kuponları BELEŞE alıyordu, farklı email girip cookileri silerek

googla hollanda:
http://services.google.com/marketing/links/awo-nl-kamerkrant2/

googla fransa:
http://services.google.com/marketing/links/awo-fr-oa-sitejdn-ac/

googla ingiltere:
http://services.google.com/marketing/links/uk_fifty/

googla japonya:
http://services.google.com/marketing/links/jp_cnet

googla italya:
http://services.google.com/marketing/links/it-awo-oa-repubblica-1

Y

yokgibi

Misafir
bilmiyorum 2 haftadır bekliyorum ama google sayfayı kaldırmadığına göre demekki geç de olsa gönderecek! formu doldurduktan sonra gönderilecek diyen google sonuçta, yalan söyleyecek değil

hem insanlar denesinler belki bana gelmez birine gelir kod

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o linklerden banada 2 haftadır bir kupon gelmedi bende denemiştim 2 hafta önce yani bu bitti demek oluyor sanırım. zamanında paylaşılmıyor zaten :)

Y

yokgibi

Misafir
bunun gibi birkaç tane daha link vardı ama açınca google başka sayfaya yönlendiriyordu yani BİTMİŞTİ

bence bunlar bitse google kayıt formunu kaldırır, sonuçta bir ihtimal gelebilir ama kim bilir kaç hafta sonra...

zaten hemen gönderse kodu emaile ozaman suistimal olur binlerce kişi kod alır, geç göndermeliki google bir kişi birden fazla kez almasın, beklesin diye düşünüyorum

ayrıca bu sayfaların benzelerini bulup denemek lazım, örnek LYCOS un böyle bir linkini bilen varmı? oraya lycos partnership emailimizi girsek acaba o linkten kod gelirmi?

D

duyurbeni.com

Misafir
böyle kampanyalardan taktiklerden haberdar olacagımız yabancı forumlar var mı ? / digital dnforum namepros vs hariç.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Gönderdiği zman yazmamış , şu an kesin gönderse yazmaz buraya.

Cupable bilgilendirmiş yine, saolsun

kendisi uğraşmak istemiyordu " 190 euroluk adwords kupon + domain =6.95 euro" isteyen alır kullanır. bu site buraya yazıldığında çok güzel çalışıyordu . Şimdi bilmiyorum. ama hala reklamını yaptıklarına göre kampanya bitmemiş demektir. Kupon satarken herkez kuponun kaynağını soruyordu. alın işte kaynak. :)

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya paylaşım forum'u dioruz bide ayıp oluo ploop sole bizde alalım ya :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5