Öncelikle echo arkadaşımıza yaptığı açıklamadan dolayı teşekkür ediyorum.Sistem dediği gibi işliyor.Yanlız her konuyla ilgili tek bir makale değil yüzlerce makale var.
Şuanda örnek site bulunmamakta.Ve bu konuyla ilgili MSN üzerinden görüşme yapmıyorum.(Normal olarakta şuanda Msn kullanamıyorum.)
Nedenine gelince...(MSN'den bu konu hakkında görüşme yapmamamın.)
Bu başlığı açtığımdan beri onlarca kişiyle konuyla ilgili olarak muhattap oldum.Ve aynı soruları 100 lerce kez cevapladım.Ve tüm soruları cevaplamama,sabırla insanları dinlememe karşın insanlar farklı davranışlar gösterdiler.Kimisi ok sağol vazgeçtim almaktan dedi kimisi sitelerle ilgili hiçbir şikayeti olmamasına karşın Msn'de offline gözüküyorum diye önce hakaret etti sonra çirkin davranışlarda bulundu.
İlk mesajımda nedir ne değildir herşeyi açıkladım.Ve birçok kişiye bu sitelerin satışını gerçekleştirdim.Ve bu satışlar dolayısıyla tanıştığım birçok kişiyle halen görüşmekteyim.Şuana kadar tek bir kişide bana gelip fatih sen bizi kandırdın bunlardan şu sıkıntım var demedi.
Açıkçası 4 dolar için -zaman sıkıntısından dolayı- 1 saat konuşabilecek kadar müsait değilim.(Kaldıkı 0.40 küsürünüde paypal kesiyor.)
Örnek online site yok.Almak isteyenler PM ile Paypal adresimi öğrenip ödemeyi yapar ve bana ödemeyi yaptıklarını bildirirlerse mesajlarını gördüğüm anda bilgileri yollarım.
Herkese selamlar...