İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1990 yılına ışınlansanız hangi DOMAIN'i alırdınız ?

katalogum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayali bile güzel bi yandan ic acıtıcı arkadaslar ama fikirlerinizi ögrenmek istiyorum.gecenler 15-20 dolara kac sene evvel aldıgı pizza.com domaini milyon dolara satan adamı okumustum.icim gecmis bayılmısım.

evet beyler bayanlar...1990'a ışınlansanız hangi domaini alırdınız ilk ?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
ülke ve büyükşehir adlarını alırdım...
america.com ilk alacağım olurdu (mümkünse)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
gitseydim akıllılık yapmam lazımdı şimdiki bilindikler değil ielrde para edicekleri topalardım kesin bi 100-200 3 haneli domain almıştım:D

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Eğer şu anki aklımla o zamana ışınlansam, bütün domainler benim. Heveslenmeyin beyler! :)

Çok var ya...

sinema.com
oyun.com
gazete.com
bilgisayar.com
internet.com
inter.net
a.com
b.com
c.com

falan filan yaniiiii

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
google.com bana kalmış :D aldım gitti :D:D
Sen google'ı alsan, google ortaya çıkartanlar bochu.com alırlardı, reg fiyatına bile satamazdın sen onu...
Ülke adları en iyisi. Nerden baksan 200 ülke var, farklı dillerdeki, 500tane de şehir adı olsa nerden baksan 3-5bin tane domain eder...
5bin adet x 20 yıl x 10$ = 1milyon $ para lazımmış

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sen google'ı alsan, google ortaya çıkartanlar bochu.com alırlardı, reg fiyatına bile satamazdın sen onu...
Ülke adları en iyisi. Nerden baksan 200 ülke var, farklı dillerdeki, 500tane de şehir adı olsa nerden baksan 3-5bin tane domain eder...

1990 da bir domain kaydının 10$ bulursan öpte başına koy domain gibi teknoloji yeni yeni gelişmede bir domain 40-50$ den aşagı alacagını sanmam

ilk sitemi alırken bile bir domaine 26 ytl vermiştim :)

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer şu anki aklımla o zamana ışınlansam, bütün domainler benim. Heveslenmeyin beyler! :)

Çok var ya...

sinema.com
oyun.com
gazete.com
bilgisayar.com
internet.com
inter.net
a.com
b.com
c.com

falan filan yaniiiii

geriye bi şey bırakmamışın kı
neyse hayırlı olsun artık:D

katalogum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

bochu.com haaa: )) öldüm gülmekten güzeldi..hocam baska isimmi kalmamıs piyasada.helal

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.