İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1$'a 1 ay reklam bu fırsat kaçmaz !

jokerboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
www.sayfe.net sitemdeki sağ tarafta 125x125 reklam alanlarının her birini ilk ay sadece 1$ paypal karsılıgında kiralıyorum...

Ayrıca sitenin en altında footerda Text reklam alanınıda ilk ay sadece 1 kişiye 1$'dan kiralıyorum...

Reklam vermek isteyen arkadaşlar konudan yada pm ile bana ulaşsınlar...

Sayyac Linki

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
sayfanın geleni gideni var mı bi sayaç linki göndersen!

jokerboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bu siteyi daha herhangi bir sayaca baglamadim aksam eve gidince ayarllarim..
Yorumlariniz icin tesekkurler..

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Herhangi bi sayaca baglamadan sayfanın geleni ne gideni ne hiti varmı ne kadarı organik neye göre reklam alacaksın yada verecek arkadas neye göre verecek:S

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bende bloggerdan yeni bir blog açıyorum. Yıllık 1$'a reklam alıyorum arkadaşlar duyurulur!!!

Paypal hesabı olan herkes nasıl para araklarım milletten diye oturup düşünüyor sanki. Allah'ım akıl fikir versin.

jokerboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
alakasi yok hocam site belli yaptigimiz verdigimiz hizmet belli tamam bir sayyac hesabi acarim sizde bakarsiniz hitine

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
sayyacı ekleyin ona göre reklam vermeyi düşünebilirim

jokerboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
tamam hocam aksam eve gidince sayyac eklicem sizlerde bakarsiniz..

Ekleme: Sitenin sayyac linki konuya eklenmiştir.. Daha demin sayyaca kaydoldum :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
hitcanavarı ile hit kasıyosun, bizde safız dimi?

Rapor ediliyor konun arkadaşım, başka foruma git. Bu forumda senin gibi uyanık çok!

jokerboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
tamamda ben hitcanavari ile kasmıyorum vs. demedim ki ben sayyac konudu koydum hepsi organik hit demedim ki sitenin alexasını artıkmak için hitcn kasıyorumm.. Sitemize destek olmak isteyen kişiler çıkar elbet...
Teşekkürler

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ne kadarı organik? Yada sizden başka giren var mı? Son 6 Saate baktığımda sayacta bitane google araması ile gelen gözükmüyor, hepsi ya hitcanavarı, yada bu iyinetteki başlık. Bide başka bir wsitesi var.

jokerboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
hocam dediğim gibi sayyacta hitlerimin nereden geldiği belli isteyen bakabilir kimseyi kandırdığımız yok ;) Reklam vermek isteyen verir..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.