Websitesi için istenen en düşük fiyat: minimum 80.000 hayranlı facebook sayfası
Websitesinin açılış tarihi : ocak 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir : program anlatım
Günlük hit sayısı, kaynak link : SAYAÇ
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : tüm içerik
Hosting dahil midir : sınırsız host
Banlı olduğu sponsor var mı : yok
Banlı olduğu arama motoru var mı : yok
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : -
Yazılım Lisans sonlanma zamanı : sinirsiz
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : -
WebSite adresi : TIKLA
Varsa sitenin aylık getirisi : 80 idi reklamalan.com paraları alıp kaçtı. kanıt için adsenseden gelen aylık parayı gösterebilirim ki reklamalandan gelenin yanında hiçbir şey.
Satıcının eklemek istediği notlar:
daha önce 240 tl ye anlaştığım biri vardı ancak son dakikada vazgeçti. uzun süreler tekil hitleri 1300 lerde dolaştı. sonra kısa bir düşüş yaşadı ve şimdi uzun süredir 1000 lerde hit. site blogcu sitesi. hosta para derdi yok, domaine para derdi yok. aylardır konu açmıyorum hiç bir şey yapmıyorum ama hiti sabit. 1-2 defa değişken hitli süreç geçirdi, yükseldi, düştü. genelde istikrarlı hiti vardır. son 3 gündür ufak bi düşüş var ancak düzelecektir.
facebook sayfası olmayan fakat siteme talip olacak kişiler facebook sayfası satan arkadaşlardan sayfa satın alıp daha sonra takas için teklif yollayabilir.
dini sömürü sayfalarını almıyorum.
Websitesinin açılış tarihi : ocak 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir : program anlatım
Günlük hit sayısı, kaynak link : SAYAÇ
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : tüm içerik
Hosting dahil midir : sınırsız host
Banlı olduğu sponsor var mı : yok
Banlı olduğu arama motoru var mı : yok
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : -
Yazılım Lisans sonlanma zamanı : sinirsiz
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : -
WebSite adresi : TIKLA
Varsa sitenin aylık getirisi : 80 idi reklamalan.com paraları alıp kaçtı. kanıt için adsenseden gelen aylık parayı gösterebilirim ki reklamalandan gelenin yanında hiçbir şey.
Satıcının eklemek istediği notlar:
daha önce 240 tl ye anlaştığım biri vardı ancak son dakikada vazgeçti. uzun süreler tekil hitleri 1300 lerde dolaştı. sonra kısa bir düşüş yaşadı ve şimdi uzun süredir 1000 lerde hit. site blogcu sitesi. hosta para derdi yok, domaine para derdi yok. aylardır konu açmıyorum hiç bir şey yapmıyorum ama hiti sabit. 1-2 defa değişken hitli süreç geçirdi, yükseldi, düştü. genelde istikrarlı hiti vardır. son 3 gündür ufak bi düşüş var ancak düzelecektir.
facebook sayfası olmayan fakat siteme talip olacak kişiler facebook sayfası satan arkadaşlardan sayfa satın alıp daha sonra takas için teklif yollayabilir.
dini sömürü sayfalarını almıyorum.