İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1milyon defa aranan kelimede ilk sayfadayım :(

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
daha bugün 1 milyon defa aranan kelimede ilk sayfaya çıkmışım ama işin üzücü yanı
görsellerde ilk sayfadayım :( normal snuçlarda değil yani :ağla:
birsürü hit alıyorum o resimle ama görsellerden hit almak bana ne gbi katkı sağlarki resime bakıp bakıp kaçarlar bunlar değilmi :ağla:

bi sorum daha var şu sayyac.com da mesela bazı ziyaretçilerde
Referans
Arama motoru
Anahtar sözcükler

bunlar boş gözüküyor niye sayyac iyi sayamıyormu :'(

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Wordpress kullanıyorsan bir kod var google resim aramasıyla gelen kişi direk resmin bulunduğu sayfaya giriyor resmi tam açmadan. Onu kullanırsan resim aramalarının faydası olur..

Ekleme: Wordpress kullanıyorsan bir kod var google resim aramasıyla gelen kişi direk resmin bulunduğu sayfaya giriyor resmi tam açmadan. Onu kullanırsan resim aramalarının faydası olur..

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
kaptan bey güzel bilgi kod yerine bunu yapabilecek bir eklenti varmı ?

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Göktürk banamı dedin bilmiyorum ama dediğim gibi isteyen olursa arar bulur yazarım dedim biliyorum söylemem demedim. Eminim zaten forumda vardır diyordumki buldum http://forum.iyinet.com/google-opti...-google-gorsellerden-sitenize-hit-cekmek.html burdan kontrol edebilirsiniz.

Bilgiyi paylaşmama gibi bişey yok...

Ekleme: Google de aradığım kelime "site:forum.iyinet.com google görsel arama kod" yazı yazarken 10 sn içinde bulunacak bir kodun neyini paylaşmayayım ayrıca paylaşmayacak olsam baştan söylemezdim.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
bencede kaptan beyi sinirlendirmeyin . kaptan bey bu arada daha yeni bir resimde daha ilk sıraya çıktım hitler 2 kat uçtu

Ekleme: kaptan bey iyide bu kodlarla resmlerden direk siteyi açmış olmuyorlar ? onlar resmleri görüntülesede bnm hitler artıyor zaten ama sorun şu resmin köşesindeki X'e basıp kapatırlarsa o zaman siteye girmiş olurlar . yanlışmıyım

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sevgikelebeği hangi resim bilmiyorum ama sadece sana değil tüm Türk webmasterlara tavsiyem yabancı bir kelimede görsel arama sonuçlarına dikkat etmeleridir. Bu aralar zamanım yok uğraşamıyorum ama gerçekten adsensede çok para getiren kelimelerin görsel aramalarında üst sıralara çıkmak çok kolay.

Wordpress site açılır biraz backlink alınır özgün bir kaç ingilizce içerik eklenir sonra hergün 5-10 kelime ilgili resim eklenip resim alt title vs düzgün seçilirse ve dediğim kodda eklenirse çok fazla gelir elde edebilirsiniz.

Herzaman dediğim gibi bu yöntemle para kazanmak isteyen olursa ayrıntılı anlatabilirim. Kimsenin ilgilenmmiyeceği bir konuya zaman harcamak istemiyorum.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
konsere 2000 den az insan gelirse şarkı söylemem mantığı hımmmmmmm

evet kaptan bey görsellerden ilk sayfalara çıkmak bebek işi

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yok öyle değil bir kaç konu açtım rağbet olmadı ama kim ayda 1000$ diye bir konu açsa veya daha değişik bir konu açsa binlerce görüntüleniyor. Şimdi bende yazsam ayda 1000$ diye bir sürü kişi gelecek yöntemi uygulayacak ama 1$ bile yapamayacak.. Ciddiye alınacak bir konu olduğunu düşünüyorum. İngilizce health kelimesinde yeni bir domain alıp üst sıralara çıkmaya çalışıyor herkes ama üç beş ay uğraşıp vazgeçiyor..(bende yaptım zamanında) Ama dediğim yöntemle health kelimesinde ayda 1000 tekil ziyaretci çekmesi çok kolay ayrıca reklam yerleşiminide iyi yaptığı zaman miktar veremem ama güzel para kazanılaibilir.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
kaptan bey o tür jenerik kelimelerde ilk sıraya çıkmak zor :( ilk önce altkelimelerine çalışmalısın her ay 1000 defa aranan 100 ayrı kelimede ilk sıraya çıktığını düşün zaten ana kelimeye ihtiyacın bile kalmaz

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hiç zor değil istediğin kelime olsun farketmez görselde önemli olan kriterler var pr yada trust hiç dikkate alınmıyor. Şu anda projeyle uğraşıyorum sınavlarım başladı o yüzden görsel aramalarla uğraşamıyorum tesadüfen farkettim görsel aramalarda üst sıralara çıkmanın kolaylığını ve gerçekten çok işe yarıyor. Çok para kazanamadım ama eğer günlük içerik eklemeye devam etseydim şu an aylık 1000 yerine 10000 tekil hit alırdım. Çalıştığım kelimeler tıklama başı 0.3$-1.00 $ arası getiriyor. Herkes web aramasını hedefliyor yüzlerce makale yazıldı yabancı kelimeden para kazanın diye yüzlerce kişide bir sürü domain alıp bir iki ay sonra vazgeçti ama kimse bu konuda bişey yazmadı. Bu arada görsel kelimede ilk sıraya çıksan bile 1000 aramada 1000 kişi girmez çünkü çok fazla resim oluyor o yüzden aranan kelime ile ilgili en doğru resmi-resimleri eklemek gerek.

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sevgi kelebeği acelen yoksa bu konu ile ilgili makale yazıyorum orda bunuda belirtecem. Bu arada açacağım konu rağbet görmezse yakana yapışırım haberin olsun :)

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
açacağın konuyu görürsem ilk cevabı ben yazarm :D
ama şmdi bi yerde okuduğum bilgiye göre google hiç sevmezmiş böyle şeyleri :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.