İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 adet süper domain

SiyahGiyen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain Adı : Kilovertk
Bitiş Tarihi : yaklaşık bir senesi var
Registar Firması : DAHA.NET
Başlangıç fiyat: 8 TL
Minumum artış: 1 TL
Açık Artırım Bitiş Zamanı : 3 gün ( 02.08.2011)
Notlar : Aylık 165.000 araması ve rekabeti hiç olmayan bir domain. Kilo verme hapları satmak için mükemmel.

SiyahGiyen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bazıları iyiymiş gercekten biraz araştırdım da sen öyle yazdıktan sonra.
Domainler güzel alan da güzel bi hap satsın o kadar :)

Ekleme: kiloverme.tk 39 liradan satılmıştır.
kilover.tk için konu güncel

SiyahGiyen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
artık önemli olan uzantısı değil ki. Tk yı belki insanlar proxy değiştirip alıyor ama önemli olan nişe marketing yapacaksan domainin ismi ... mesela peynir.tk peynir satacak adamı diğerlerinden bir adım öne geçirir.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
artık önemli olan uzantısı değil ki. Tk yı belki insanlar proxy değiştirip alıyor ama önemli olan nişe marketing yapacaksan domainin ismi ... mesela peynir.tk peynir satacak adamı diğerlerinden bir adım öne geçirir.

Hocam öyle olsaydı insanlar gidip .comlu domain almazdı.Comlu,netli yada orglu ve benzeri domain her zaman daha yüksekte çıkar aramada

SiyahGiyen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam öyle olsaydı insanlar gidip .comlu domain almazdı.Comlu,netli yada orglu ve benzeri domain her zaman daha yüksekte çıkar aramada

Yok öyle birşey hocam o eskidendi. Eger nişe marketing veya seo ile iglileniyorsan bilirsin. Hatta org netten daha yukarıda çıkardı. Artık google bu ayrımı kaldırdı. Mesela benim değil ama bi örnek vereyim diyet diye arat bak bir ne çıkıyor. Keyword domainlerin önemi artık çok daha fazla buna emin olabilirsin

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
O zaman desene .comlu domain alan kerizlik yapmış diye :D Hoş .comun yeri her zaman ayrıdır insana bir güven aşılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.