• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

2 Adet Tanıtım Alımı

• Konbuyu başlatan NucLeaR
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görüntüleme : 731

NucLeaR

Administrator
Bilgiler
Reaksiyon
25
225 Aydır Üye
Merhaba tamamen özgün yapay zeka olmayan doğal 2 adet tanıtım alınacaktır pm yoluyla ulaşırsanız sevinirim.

NucLeaR

Administrator
Bilgiler
Reaksiyon
25
225 Aydır Üye
Bu konu hala güncel 2 değil devamlı makale yazdırılacak kişiler aranıyor bilginize.

RevivaL

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
17
Şube
Kocaeli/Gebze
150 Aydır Üye
@NucLeaR elimde bir makaleci tavsiye ederim fiyatıda oldukça uygun. Fakat en az 500 kelime olmalı 100 200 300 400 kelime yazmıyor. Kendisi edebiyat öğretmeni

NucLeaR

Administrator
Bilgiler
Reaksiyon
25
225 Aydır Üye
@NucLeaR elimde bir makaleci tavsiye ederim fiyatıda oldukça uygun. Fakat en az 500 kelime olmalı 100 200 300 400 kelime yazmıyor. Kendisi edebiyat öğretmeni
Olur dostum iletişim bilgilerini bana özelden atar mısın rica etsem

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.