2 adsense hesabı, aynı adres

ruen

0
Onaylı Üye
Üye
2 tane adsense hesabımada aynı adres belirtsem, aynı adrese pin gelse, aynı banka hesap numarasına para gelse
problem yaşanır mı?

osahin

0
Onaylı Üye
Üye
isimde aynı olursa ilk etapta kabul etmezler ama isim farklı olursa bir hesap banlanır ve incelemeye alınırsa diğer hesapta tehlikeye girebilir...

ruen

0
Onaylı Üye
Üye
neyse teşekkürler hiç bulaşmayayım o zaman :)

H@run

0
Onaylı Üye
Üye
dostum adresini değişik yaz sadece postacının evi bulması yeterli :)

ruen

0
Onaylı Üye
Üye
Peki,iki hesabıda takip eden kişinin aynı olması tek başına yeterli bir problem değil mi?

aleminfo

0
Onaylı Üye
Üye
isim farklı olursa sorun olmaz.

biryerdeyim

0
Onaylı Üye
Üye
google aynı isimle hesap kabul etmediğine göre farlı bir banka hesabı kullanman daha doğru olur.

Hostmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Ben bir hesapta bilgileri sallamıştım ama domaine whois çekip yollamışlar pini.Şimdi asıl kullandığım hesaba da yanlışlıkla 24 numara yerine 27 numara yazmışım.Yola çıktı pinim.

KamU

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaslar adres kısmını gayet dıkkatlı ıncelıyorlar bence çünkü hesabıma adresı eksık gırmıstım ama postacı anlardı yanı :) google dan hesap bilgilerinizi dogru (daha acıklayıcımıydı neydı gecmıs zaman :) ) gırın tarzında bı mail geldı kabul edılmeden once duzeltıp tekrar yollayınca kabul edılmıstım bu durumda dusunmek lazım aynı adres gırmeyı amcan dayın fılan gir işte farklı bı adres bi zarf gelmiyormu sonucta ;)

Ahmet Barut

0
Onaylı Üye
Üye
Adense'e başvurrurken oturduğumuz ilçenin ptt adresini versek ordan postayı alsak olmaz mı

Geri