öncelikle iyi sabahlar dilerim konuya girmeden önce bıraz kısa ve özetlemek isterim resimde gördüğünüz sadece benzeri ile aynı orjinal görüntüsüdür.
Elimde 1995 model doğanım var araçın muayene zamanı geldi lastikleri yenilemek istedim lastik ve jantları sıfır aldım araçı muayeneden geçmek için taktım muayeneden sonra hemen çıkardım eski jant ve lastikleri taktım şimdi yeni aldığım jantları ve lastikleri satmak istiyorum ciddi alıcılar konu ile ilgilenirse memnum kalırım.
lastikler ve jantlar sıfırdan farkı yoktur 4 saat da takılı nede olsa 2.eldir.
lastikler geniş tabanlıdır 215-50-13 Kumho ecstanın modelidir.
Jantlar Cmsnin yani tofaşlara takılan 13 koni jantlardır.
Jant : 4 Adet - Lastik : 4 Adet yani lastikler ve jantlar ile birlikte hepsi satılıktır.
Kendim Trabzon'da ikamet etmekteyim yakın dostlarımız varsa yüz yüz görüşebilirim.
Ödeme Şekli : İşbank yada Ptt ile ödemelerinizi yapabilirsiniz iyi çalışmalar...
Toplam Fiyatı : 850 TL dir
Elimde 1995 model doğanım var araçın muayene zamanı geldi lastikleri yenilemek istedim lastik ve jantları sıfır aldım araçı muayeneden geçmek için taktım muayeneden sonra hemen çıkardım eski jant ve lastikleri taktım şimdi yeni aldığım jantları ve lastikleri satmak istiyorum ciddi alıcılar konu ile ilgilenirse memnum kalırım.
lastikler ve jantlar sıfırdan farkı yoktur 4 saat da takılı nede olsa 2.eldir.
lastikler geniş tabanlıdır 215-50-13 Kumho ecstanın modelidir.
Jantlar Cmsnin yani tofaşlara takılan 13 koni jantlardır.
Jant : 4 Adet - Lastik : 4 Adet yani lastikler ve jantlar ile birlikte hepsi satılıktır.
Kendim Trabzon'da ikamet etmekteyim yakın dostlarımız varsa yüz yüz görüşebilirim.

Ödeme Şekli : İşbank yada Ptt ile ödemelerinizi yapabilirsiniz iyi çalışmalar...
Toplam Fiyatı : 850 TL dir