İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2. El Laptop Aranıyor

P

prometheus

Misafir
merhabalar,
alıcı olduğum için şablonu kullanmadım.
bi arkadaş için eski bir laptop bakıyoruz. P2,P3,P4 256+mb ram eski makinalardan elinde olup satmayı düşünen varsa tekliflerinizi buradan yazın.
400ytl civarı bütçe düşünüyoruz ve ankara tercih sebebidir. makinada kırık çıkık, monitör durumu ve pil durumunu yazmayı unutmayın.
teşekkürler

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sony vaıo var bıtane ılgılenırsen p4

ozelden ıletısıme gecebılırsın

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ebay'den aldigim DELL c400 laptopumu 650YTL ye satabilirim. Cihaz ozel tasarim, 12'inch ekrani var minik bir laptop.

Ram: 512mb (upgrade edildi)
Islemci: 1.2GHZ Intel P3
Sabitdisk 40GB, 5400Rpm (suanki en hizli disk)
Paylasimsiz 64mb Ekran karti bulunmakta
Cihaz centrinodaki gibi CPU carpanlarini ihtiyaca gore degistirip pil tasarrufu yapabilmekte.

Cihazi aldigimda External FDD ve CDROM u vardi. CDrom yerine DVDrom taktim.
Wireless karti yoktu ancak anakartin wireless destegi vardi.
Internal bir WiFi kart taktim.
Cihazin Infrared ve PCMCI portuda bulunmakta.
Tek USB portu, Dockstation Portu, Ethernet, 56k faxmodem ve Seri portu bulunmakta, kasanin on sag tarafinda farkedilmeyen bir catlak bulunmaktaydi.

Sertifikali DELL Notebook teknisyeniyim, cihazi kendim upgrade ettim ve belirttigim catlagin problem cikartmamasi icin gerekli onlemi zamaninda aldim.

Cihazin hicbir problemi yoktur zaten suan bu mesajida bu bilgisayarimla yapmaktayim. Cok nazik cok hos, minik bir notebook, kendisiyle yatakta, koltukta, yerde, cayirda cimende yuvarlanabilemekteyiz, uzun geceler gecirdik beraber ancak performansindan asla odun vermedi :)

Cihaz gercekten kucuk olmasiyla kullanim kolayligi saglamakta. Frontpage Dreamweaver ve adobe photoshop cs2 ayni anda kullanmaktayim. Zaman zaman oyunda oynuyorum. Serious Sam, CounterStrike, Quake vazgecmedigim oyunlar.

Cihaz uzerinde daha once fedora core 4 ve ubuntu kullandim, driver sorunu yasamiyorsunuz cok iyi bir performans gosteriyor.

Cihazi neden satiyorum?
Dell XPS 1210 alacagim. Yine minik boyutlarda ancak biraz tuzlu bir cihaz.

Temsili resim:
00002227vp8.jpg

ptdelllatitudeyc3.jpg

Not: Yayimlanmis tum firmwareler yuklenmis ve en guncel bios update'i yapilmistir.

455 YTL ye satilan ayni urunu benimkiyle karsilastirabilirsiniz. http://urun.gittigidiyor.com/Sik-Dizayn-amp-Performans-Dell-Latitude-c400_W0QQidZZ5720700
Bendeki cihazin pil omrude cok iyi, Lost dizisinin 1 bolumunu izleyebiliyorum ve pil daha bitmemis oluyor. (Islemcinin DivX dosyasini decode etmek icin harcadigi perfmonasida dusundugunuzde gercekten iyi bir sure)

DVD rom ve FDD ve adaptorde vermiyorlarmis.(nediye satiyorlarsa) External Wireless kart veriyorlarmis. 20GB(4200rmpdir) disk 128mb ram.

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Laptopun çok güzel ve çok uygun, bana göre değil ama, küçük laptop istemiyorum.
Laptopu kötülemek için demedim yanlış anlama, gayet güzel..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Yanlis anlamiyorum merak etme :) kucuk notebook kullanmak hastalik haline geliyor kisa bi sure sonra.. Buyukleri gorunce yuh bune diyorsun :) Yeni alacagim notebookda kucuk olcak zaten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.