Ebay'den aldigim DELL c400 laptopumu 650YTL ye satabilirim. Cihaz ozel tasarim, 12'inch ekrani var minik bir laptop.
Ram:
512mb (upgrade edildi)
Islemci:
1.2GHZ Intel P3
Sabitdisk
40GB, 5400Rpm (suanki en hizli disk)
Paylasimsiz 64mb Ekran karti bulunmakta
Cihaz centrinodaki gibi
CPU carpanlarini ihtiyaca gore degistirip pil tasarrufu yapabilmekte.
Cihazi aldigimda External
FDD ve CDROM u vardi. CDrom yerine
DVDrom taktim.
Wireless karti yoktu ancak anakartin wireless destegi vardi.
Internal bir WiFi kart taktim.
Cihazin
Infrared ve
PCMCI portuda bulunmakta.
Tek
USB portu, Dockstation Portu, Ethernet, 56k faxmodem ve Seri portu bulunmakta, kasanin on sag tarafinda farkedilmeyen bir catlak bulunmaktaydi.
Sertifikali DELL Notebook teknisyeniyim,
cihazi kendim upgrade ettim ve belirttigim catlagin problem cikartmamasi icin gerekli onlemi zamaninda aldim.
Cihazin hicbir problemi yoktur zaten suan bu mesajida bu bilgisayarimla yapmaktayim. Cok nazik cok hos, minik bir notebook, kendisiyle yatakta, koltukta, yerde, cayirda cimende yuvarlanabilemekteyiz, uzun geceler gecirdik beraber ancak performansindan asla odun vermedi
Cihaz gercekten kucuk olmasiyla kullanim kolayligi saglamakta. Frontpage Dreamweaver ve adobe photoshop cs2 ayni anda kullanmaktayim. Zaman zaman oyunda oynuyorum. Serious Sam, CounterStrike, Quake vazgecmedigim oyunlar.
Cihaz uzerinde daha once fedora core 4 ve ubuntu kullandim, driver sorunu yasamiyorsunuz cok iyi bir performans gosteriyor.
Cihazi neden satiyorum?
Dell XPS 1210 alacagim. Yine minik boyutlarda ancak biraz tuzlu bir cihaz.
Temsili resim:
Not: Yayimlanmis tum firmwareler yuklenmis ve en guncel bios update'i yapilmistir.
455 YTL ye satilan ayni urunu benimkiyle karsilastirabilirsiniz.
http://urun.gittigidiyor.com/Sik-Dizayn-amp-Performans-Dell-Latitude-c400_W0QQidZZ5720700
Bendeki cihazin pil omrude cok iyi, Lost dizisinin 1 bolumunu izleyebiliyorum ve pil daha bitmemis oluyor. (Islemcinin DivX dosyasini decode etmek icin harcadigi perfmonasida dusundugunuzde gercekten iyi bir sure)
DVD rom ve FDD ve adaptorde vermiyorlarmis.(nediye satiyorlarsa) External Wireless kart veriyorlarmis. 20GB(4200rmpdir) disk 128mb ram.