İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2. el nokia 6300 arıyorum. Teklifleriniz varsa alabilirim

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
1 hafta içerisinde Nokia 6300 almayı düşünüyorum. Elimde fazla para olmadığı için 2. el alıcam. Gittigidiyorda 2 tane buldum temiz ve ucuz olarak.

Eğer elinizde en fazla 5-6 aylık, temiz ve özenli kullanılmış, donanımsal hiçbir sorunu olmayan, gözüm gibi baktım ihtiyaçtan satıyorum dediğiniz bir 6300 bulunuyorsa bu konu altına tekliflerinizi yazabilirsiniz.

Mümkünse ürünün direk kendi resimlerini koymanız daha uygun olur. Ürünün canlı görüntüsünü görmeden almak istemiyorum. Ve kesinlikle çin malı veya farklı model önerisi istemiyorum. Tekliflerinizi bekliyorum.. Uygun bulursam sizden alabilirim..

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Turkcellin bir kampanyası vardı çok ucuzdu 170 liramı neydi içinde 500 kontor vardı sanırım bir araştır

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Turkcellin bir kampanyası vardı çok ucuzdu 170 liramı neydi içinde 500 kontor vardı sanırım bir araştır

Benim bildiğim öyle bi kampanya yok. Karıştırıyo olmayasın. Öyle kampanya olsa kesin haberim olurdu. Benim bildiğim 289tlye 1000 kontör hediyeli kampanya vardı. O kampanya hem bitti hemde fiyat yüksek zaten.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Doğrudur o fiyatada olabilir piyasada daha ucuzu yok ama malesef toptancıya baktığımda aşağı yukarı oda o fiyattan veriyordu dün

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Telefonu geçen hafta aldım. Azıcık pahalı oldu ama telefon sıfır gibi temiz ve kvk garantisi 1,5 sene devam ediyor. Güzel telefon. Öneririm..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.