İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 saniyede sayfaya 5000 üye çekin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brkbrkn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir yöntem var elimde anında sayfaya 5000 üye çekebiliyorsunuz. 2$ karşılığı satıyorum ve referans olarak ilk kişiye ücretsiz veriyorum. :)

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
depresan istemediğine göre bana pmle gönderebilir misin yöntemi?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
yöntemi ben bilmiyorum, eğer arkadaş doğru arkadaşsa bi kaç kişinin ahını aldı, dikkatli olun diye link bıraktım, google dan bakabilirsiniz birde, başka bir sitede daha geçiyor adı
iş yapacaksanız bile ilk önce işi yaptırın sonra ücreti yatırın

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
yöntemi ben bilmiyorum, eğer arkadaş doğru arkadaşsa bi kaç kişinin ahını aldı, dikkatli olun diye link bıraktım, google dan bakabilirsiniz birde, başka bir sitede daha geçiyor adı
iş yapacaksanız bile ilk önce işi yaptırın sonra ücreti yatırın

Teşekkür ederim referans için ücretsiz demiş. Arkadaşın zaten trade i yok önce yöntem sonra para olarak çalışan çalışır. Zaten para kaptıranlar sırf bu yüzden kaybetmiyorlar mı?

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
bu kişi berk birkan dır yani önceden forumda kaç defa banlandı ve dolandırıcılık yapmıştır depresan hocam hatırlamışsındır necmettini :D

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
evet arkadaşlar berk birkandır benide dolandırmıştır dikkatli olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.