İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 sorunum var

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Özel mesajlar açılmıyor database hatası alıyorum ve admin panelde seçenekler bölümünede giremiyorum aynı şekilde database hatası alıyorum ordada.Nasıl halledebilirim.

Diğer sorunumda
Bir bölüme şifre koydum.Bölüme girmek isteyenler şifreyi yazıp bölüme girmeye çalışınca aşağıdaki uyarıyı alıyorlar.

Geçersiz Link: $idname
Eğer normal ve geçerli Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen Administratörü durumdan haberdar edin.

Nasıl düzeltebilirim bu sorunları

E

EFSANE_CLUB

Misafir
db yeterince hasar görmüş biraz araştır db ni düzeltmeye çalış

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Eğer style ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadıysan veri tabanın ciddi şekilde hasar görmüş olabilir, yedeğini geri yüklemeni tavsiye ederim.

bunu düzeltmek için, dil dosyasında $idname yazan yeri arat ve aşağıdaki gibi değiştir:

Kod:
{1}

sorunun çözülecektir.

L

liquiddreams

Misafir
Ya şifreli bölümlerde bendede aynı sorun var dili ingilizce yaptıgımda sorunsuz calısıyor türkceye cevirdigimde aşagıdaki mesajı alıyorum lütfen bunun cvbını bilen varsa bir el atsın

Eğer normal ve geçerli Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen Administratörü durumdan haberdar edin.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
liquiddreams' Alıntı:
Ya şifreli bölümlerde bendede aynı sorun var dili ingilizce yaptıgımda sorunsuz calısıyor türkceye cevirdigimde aşagıdaki mesajı alıyorum lütfen bunun cvbını bilen varsa bir el atsın

http://forum.iyinet.com/showpost.php?p=193566&postcount=3

L

liquiddreams

Misafir
valla bu şekildede cozulmedi farklı bri dil dosyası ekledim 3.54 yukselttim aynı şifreleme sorunu devam

Bu Forum Şifrelidir! Lütfen Şifreyi veriniz.
Uyarı: Cookieler tarayıcınızda açık olması gerekli!

$postvars

Diyor burdan şifreyi girince bu mesaj geliyor ve logout oluyorsun, ilginc olan forumu turkce degilde ingilizce browse ederken deneyince şifreyi kullanarak girebiliyorsun bu hatayla karşılaşan ve cozen varsa yardım rica edicem

Geçersiz Link: Forum

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
ilgili forum bölümüne şifre tanımladıysan öyle diyecektir, şifre istenen forum bölümünü admin panelden bir kontrol et bakalım orda şifre yazdıysan onları sil ve kaydet düzelir..

birde forumunda dil dosyasında bir kaç hatalı link daha var, onları düzeltelim:

BUL:

Kod:
<form action="forumdisplay.php" method="post">
<input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]">
<input type="hidden" name="do" value="doenterpwd">
<input type="hidden" name="url" value="$scriptpath">
<input type="hidden" name="forumid" value="$forumid">
$postvars

Değiştir:

Kod:
<form action="forumdisplay.php" method="post">
<input type="hidden" name="s" value="{1}" />
<input type="hidden" name="do" value="doenterpwd" />
<input type="hidden" name="url" value="{2}" />
<input type="hidden" name="forumid" value="{3}" />
{4}

bundan ikişer tane var, ikisinide bu şekilde düzenlersen yukarda verdiği $postvars gibi çıkmaz sitende.

L

liquiddreams

Misafir
Supersin nokie ya vbulletind supportta adamlar bile cozemediler :) çok tşkr ederim sana

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5