İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 Tane com uzantılı Şirket Domaini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Ben asla ve asla inanmıyorum 40.000 Türk lirası buradan domaine para verilebileceğine. iyi satışlar

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sağolasın hocam bende inanmıyorum zaten, sadece üye olduğum webmaster sitelerinde duyurdum. Zaten şirket yakında arar. ilk görüşmede anlaşamadık.

ORYA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım bu konuda bende Zafer'e katılıyorum. Tabiki işin birde ticari kısmı var; bunu değerlendirecek olursak eğer satışını yapacağın bu 2 domain için 'isim tescil' yapılmamışsa (örn: turkcell firması isim tescilli olduğundan turkcell.net.tr uzantısı risk yaratır) yada domain register süresinden sonra isim tescil yapmışsa bir ihtimal bu firmalara satabilirsin bu isimleri yada alıcılar bu firmalara satabilir. Buda biraz riskli. Sanırım en ideal olanı senin direkt olarak domainlerini aldığın firmalara yönelmen.

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hocam isim tescil diye birşey söz konusu değil. Şirketler hakkında araştırma ve hukukçulara gerekli soruları sordum. Domainler şirketleri ismi ve ben domainleri aldıktan sonra yaklaşık 1 hafta sonra beni aradılar. 1 sene boyunca sanatçının ve şirketlerin sayfasında reklamımı yapmalarına karşılık almak istediler vermedim. Bir daha da aramadılar.

ORYA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PM ile domain isimlerini yollamanda bir mahsur var mıdır? Açıkçası şunu söyleyeyim, 40.000TL verecek durumda değilim fakat merak ettim domain isimlerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.