* Domain Adı :www.tiklaindir.in
* Bitiş Tarihi : 30/07/2012
* Registar : Aktif Bilişim
* Transfer Ücreti : Hesaplar Arası Ücretsiz
* Minimum Fiyat: 2 TL
* Başlangıç fiyat: 2 TL
* Satış süresi bitiş tarihi: 10.08.2011 Tarihine Kadar
* Minumum artış: 1
* Hemen Al : 50
* Özel Notlar :
*Arkadaşlar Siteyi Açalı 1 Hafta Oldu Googlede 44 Sayfa İndex Vardır.Site 2 Gündür Kapalı Host Değiştirirken Problem Çıktı(Daha Doğrusu Ben Dosyaları Ekleyeceğim Yeri Bulamadım Vbulletin Kurulu İdi ve Db yi de Domain İle Verebilirim Host Sponsor Hosttur.Hostu da Verebilirim İsterse.
*Eğer İstediğim Fiyat Gelmezse Satmayacağım Yani Açık Arttırma ama Son Teklif Edene Değil İyi Fiyat Verene Kalacak Eğer Düşündüğüm Fiyat Gelmezse Satmam Bunu Önceden Bildireyim...
*Alexa Bilgileri için Tıklayın.
*SİTE ALACAK OLANA HAYIRLI OLSUN!
Arkadaşlar Vbulletin,MyBB,Smf,Wp,Jomla bunlardan her hangi birini veya istediklerini ücretsiz kuracağım...
Satışımız ;Devam Ediyor.
* Registar : Aktif Bilişim
* Transfer Ücreti : Hesaplar Arası Ücretsiz
* Minimum Fiyat: 2 TL
* Başlangıç fiyat: 2 TL
* Satış süresi bitiş tarihi: 10.08.2011 Tarihine Kadar
* Minumum artış: 1
* Hemen Al : 50
* Özel Notlar :
*Arkadaşlar Siteyi Açalı 1 Hafta Oldu Googlede 44 Sayfa İndex Vardır.Site 2 Gündür Kapalı Host Değiştirirken Problem Çıktı(Daha Doğrusu Ben Dosyaları Ekleyeceğim Yeri Bulamadım Vbulletin Kurulu İdi ve Db yi de Domain İle Verebilirim Host Sponsor Hosttur.Hostu da Verebilirim İsterse.
*Eğer İstediğim Fiyat Gelmezse Satmayacağım Yani Açık Arttırma ama Son Teklif Edene Değil İyi Fiyat Verene Kalacak Eğer Düşündüğüm Fiyat Gelmezse Satmam Bunu Önceden Bildireyim...
*Alexa Bilgileri için Tıklayın.
*SİTE ALACAK OLANA HAYIRLI OLSUN!
Arkadaşlar Vbulletin,MyBB,Smf,Wp,Jomla bunlardan her hangi birini veya istediklerini ücretsiz kuracağım...
Satışımız ;Devam Ediyor.