İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2 TL den Forum Domaini

tdilek007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
* Domain Adı :www.tiklaindir.in
* Bitiş Tarihi : 30/07/2012
* Registar : Aktif Bilişim
* Transfer Ücreti : Hesaplar Arası Ücretsiz
* Minimum Fiyat: 2 TL
* Başlangıç fiyat: 2 TL
* Satış süresi bitiş tarihi: 10.08.2011 Tarihine Kadar
* Minumum artış: 1
* Bitiş Tarihi : 30/07/2012
* Hemen Al : 50
* Özel Notlar :
*Arkadaşlar Siteyi Açalı 1 Hafta Oldu Googlede 44 Sayfa İndex Vardır.Site 2 Gündür Kapalı Host Değiştirirken Problem Çıktı(Daha Doğrusu Ben Dosyaları Ekleyeceğim Yeri Bulamadım Vbulletin Kurulu İdi ve Db yi de Domain İle Verebilirim Host Sponsor Hosttur.Hostu da Verebilirim İsterse.
*Eğer İstediğim Fiyat Gelmezse Satmayacağım Yani Açık Arttırma ama Son Teklif Edene Değil İyi Fiyat Verene Kalacak Eğer Düşündüğüm Fiyat Gelmezse Satmam Bunu Önceden Bildireyim...
*Alexa Bilgileri için Tıklayın.

*SİTE ALACAK OLANA HAYIRLI OLSUN!

Arkadaşlar Vbulletin,MyBB,Smf,Wp,Jomla bunlardan her hangi birini veya istediklerini ücretsiz kuracağım...

Satışımız ;Devam Ediyor.

tdilek007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aklında Sorunmu Var ? Beyaz Renk Koyarak Görmüyeceğimizi Sanıyorsun ?
Aklınca Reklam Çocukluk Yapma Biraz İnsan Ol.

Ekleme: 1 TL Veriyorum... 2 TL'ymiş 1 TL Veriyorum Satıyorsan Burdayım.

1 TL olmaz hocam arttırın biraz zaten biraz sonra başka birisyle daha görüşücem...15 TL diyen birisi var.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
1 TL olmaz hocam arttırın biraz zaten biraz sonra başka birisyle daha görüşücem...15 TL diyen birisi var.

1 'e veriyorsan ver vermiyorsan fark etmez :)
1'e veriyorsan ver paypalını anında ödeme yapiyim aktifbilisim hesabıma geçir domaini.
Aktifbilisimde bütün domainlerim zaten.

tdilek007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 'e veriyorsan ver vermiyorsan fark etmez :)
1'e veriyorsan ver paypalını anında ödeme yapiyim aktifbilisim hesabıma geçir domaini.
Aktifbilisimde bütün domainlerim zaten.

15 tl teklif verenle konuşayım eğer almayacaksa satmıcam zaten pek düşünmüyorum satmam için en az 3-4 $ olması lazım...

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
emir paran var mı 15 tl sana jenerik bir domain söyliyeyim arşivimden boşta regle kardeşim ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5