İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

[20 GB Alan-1 TB Band]+1 Domain = Yıllık 22.40$

Mert45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben buradan daha once bir paket almıştım ama kimseye tavsiye etmem 3 ay sitem açık kaldı yaklaşık 7 bin üyem olmuştu şuan ne domain var ortada nede hostum hiç bir bilgi verilmeden kapandı sitem gerçi domainin reg süreside dolalı 3 ay oldu allah korusun bunlardan

protos78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben aldim. Su anda hosting hizmetinden memnunum. 3 hafta once 5 saat downtime oldu. Database'i baska servera tasiyin dedim. Sorun cozuldu.

Kod olarak 777'yi kullanin.

Bir sene sonunda adamlarin promosyonu kalkiyor ve normak fiyatlardan bir senelik hosting ucretini kredi kartindan cekiyorlar.

Verdikleri alan ve bandwidth dogru. 1TB lik bandwidth kullanmadigim icin bilmiyorum, ama aylik 200GB de hic sorun yasamadim.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
peki otomatik çekerler mi yıl sonunda yoksa senden onay mı beklerler?
ücretleri güzel. yıl sonundaki normal fiyatları ort ne kadar veya devam etme zorunluluğu var mı?

kredi kartı verme olayı biraz gıcık ya. mesela paypal.com sitesine bile kredi kartı bilgilerimi çekinerek vermiştim hatırlıyorum. şimdi bi host firmasına veremem sanırım. çözüm yolu var mı bildiğiniz bu konuda? bi ara sanal kart gibi bişeyden bahsediliyordu ayrı numara ayrı limitti galiba.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki otomatik çekerler mi yıl sonunda yoksa senden onay mı beklerler?
ücretleri güzel. yıl sonundaki normal fiyatları ort ne kadar veya devam etme zorunluluğu var mı?

kredi kartı verme olayı biraz gıcık ya. mesela paypal.com sitesine bile kredi kartı bilgilerimi çekinerek vermiştim hatırlıyorum. şimdi bi host firmasına veremem sanırım. çözüm yolu var mı bildiğiniz bu konuda? bi ara sanal kart gibi bişeyden bahsediliyordu ayrı numara ayrı limitti galiba.

Sanal kart (garanti bankası) kartta para olmuyor siz alış veriş yapacağınızda karta para aktarıyorsunuz.

bunu şunun gibi düşünebilirsiniz; Yanınızda cüzdan var dışarıya çıkıyorsunuz ama alış veriş yapmayacağınız için cüzdana para almıyorsunuz. Gasp için yanınıza gelip sizden cüzdanınızı isteyen kişi sinirleniyor ve gidiyor. Bu onun başına 3-5 defa geldiğinde artık size uğramıyor bile. Onun uğradığı zamanlarda cüzdanınızda para olma ihtimali de var tabiki.

ilk adım: Garanti bankası internet bankacılık başvurusunda bulunun

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burdan Bende host aldım arkadaşlar ama birkaç sorunum var, domain yönlendirme olayı çalışmadı.Dns leri girmeme rağmen domainler çalışmıyor. Neyde kaynaklanıyor olabilir acaba? Bu arada free olarak verdiği domainde sorun yok.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
dns ler tam olarak doğru ayarlanmışsa ve olmamışsa destek servisine başvur. belirtildiğine göre 7/24 gibi bi destekleri varmış

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Destek servisine başvurdum kısa zamanda cevaplandı ama klasik cevaplar olduğundan hiçbirişime yaramadı. Sonuçta kendim uğraşarak buldum :D

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bende bu hafta alıcam kampanya devam ediyor mu bilgisi olan var mı bide ben mi yanlış anladım yoksa unlimited domains diyo yani istediğimiz kadar site barındırabiliyormuyuz ?

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet istediğin kadar site barındırabiliyorsun ama benim aklıma takılan konular 1 sene sonra oto. para çekiyor demiş bazı arkadaşlar, aldığım paket kampanyasız 3-4 gb alan 5 domain filan barındırma sınırı veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. O zaman ne yapacaklar bilemiyorum, muhtemel olasılık büyük paketlerin parasını hesap edip çekerler 200-300 dolar felan :( biraz riskli bir iş ama, bir problem çıkmaz inş.

WoLeRiNe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de aldım denemelik. Ama bişey fark ettim haftalık 10 gb band limiti var sanıyorum. İstatistiklerde öyle birşey görmüştüm. Yeni domain ekledikte limitler de artıyor. Nasıl bir sistem anlayamadım daha.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
peki kampanya devam ediyor mu ben siteyi gezdim ama fazla bişey anlayamadım ?

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de aldım denemelik. Ama bişey fark ettim haftalık 10 gb band limiti var sanıyorum. İstatistiklerde öyle birşey görmüştüm. Yeni domain ekledikte limitler de artıyor. Nasıl bir sistem anlayamadım daha.

O zannedersem her hafta 10 gb extra veriyor. yoksa ayda 40 gb band yapar dediğine göre oda çok saçma. Çünkü 1 tb band veriyor aylık :)

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
tmm bende alıcam bu hafta sagolun arkadaşlar

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bu kuponu da hayrına dağıtmıyolar ek olarak :D kuponu kullandıran üyeler için affiliate var. o yüzden..

protos78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Promosyon kodu 9999 girin, fiyat $99.99 dussun... IYINET kuponuna gore 3 dolar daha fazla kazancli olursunuz.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
peki güzel bi yermi burası ,hızı nasıl,kapanma oluyomu sitelerde,site hızlı açılıyomu deiyen söylerse sevinirim sordum birçok kez cevap verilmedi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5