İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

20 konu okuyan üyeye

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba arkadaşlar,
sitede çok üye olan sadece işini görüp cıkan insanlar var bunları engellemek için 20 konuya bakıp cevap yazmayan üyeye uyarı mesajı göstermek istiyorum sizce nasıl yapabilirim?

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Konu görüntüleme ile değil ancak mesaj sayısı üyelik tarihi vs gibi şeylerde uyarı emaili gönderebilirsin

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
İstedigim siteden yararlanan kişinin paylaşımları yapan kişiye teşekkur vb. mesaj yazmasını saglamak.

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Konu içeriğini gizlersin Hidehack ile filan ama o da ziyaretçiler tarafından sevilmeyen birşey.. Cevap yazmadan konuyu göremiyor filan..

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
bencede konuyu göremeyince altına saçma sapan bir şey yazarlar :) konu açılır.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Konuyu binlerce kişi okuyor hiç biri cevap vermiyor buda insanı kızıdırıyor baya

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
hocam o zaman önüne reklam koy sende :) kapat butonunu koyma mecbur tıklasın reklama. yada konuyu göremeyeceğine önüne bir reklam getirip 20 sn den aşağıya doğru saydır. cevap yazmayan üyeler bu reklamı sürekli görecektir reklamları görmemek için lütfen forumu aktif olarak kullanınız ve cevaplarınız ile yarumlarınızı bizden esirgemeyiniz. gibi bir şey yazabilirsin.

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hocam o zaman önüne reklam koy sende :) kapat butonunu koyma mecbur tıklasın reklama. yada konuyu göremeyeceğine önüne bir reklam getirip 20 sn den aşağıya doğru saydır. cevap yazmayan üyeler bu reklamı sürekli görecektir reklamları görmemek için lütfen forumu aktif olarak kullanınız ve cevaplarınız ile yarumlarınızı bizden esirgemeyiniz. gibi bir şey yazabilirsin.

Bu da pek iyi bir davranış değil. Gelen ziyaretçiyi siteden soğutur.

Bence bu kadar dert etmeyin cevap yazmamayı.. Zaten zorla cevap yazdırsanız bir onun size bir faydası olmayacaktır.
Zorunlu üyeliği kapatın wordpress misali isteyen girip baksın isteyenler üye olsun. Daha hoş olur fikrimce

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ben öyle bi yere üşenmedim üye oldum ve ana avrat sövdüm :D
bence insanları yazamaya zorlamamak lazım ;)

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
adam seviyeni ögrenmiş olur :D
Ayrıca en anana sövdürmek için iyi taktik :D (oda karşılıksız bırakmaz ya :D )

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Çakma db satın alıp ayda 100$ biriksede para gelse diye umudu olan bi zavallının gözünde seviye kaygım olmaz açıkçası :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.