İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

20 siteye uzun süreli reklam

S

sitemerkezi.net

Misafir
arkadaşlık sitesi için "" keywordu ile pr4 ve üstü sitelerden aylık 10ytl ücret karşılığı text reklam verilecektir.

başlangıç sayısı, reklam süresinin uzun vade olması nedeniyle 20 site olarak belirlendi. reklam yayınlamayı isteyen webmasterlar ozel mesaj gonderebilirsiniz.. msn adresinde problem yasiyorum o nedenle adresi kaldirdim.

bol kazanclar.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Edit : PR 4 ve üstü sitelermiş..Gözümden kaçmış....

S

sitemerkezi.net

Misafir
reklam verilen sitedeki arkadaşlar, reklam bitince lütfen linkleri tekrar iletişim kurmadan kaldırmayın. reklamlar problem olmadığı sürece uzatılacaktır..

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitemerkezi.net' Alıntı:
reklam verilen sitedeki , reklam bitince lütfen linkleri tekrar iletişim kurmadan kaldırmayın. reklamlar problem olmadığı sürece uzatılacaktır..

20 siteye de reklam verdiniz mi ? Yoksa vermeye devam ediyor musunuz ?

S

sitemerkezi.net

Misafir
Eglence-Siteleri' Alıntı:
20 siteye de reklam verdiniz mi ? Yoksa vermeye devam ediyor musunuz ?

evet devam ediyoruz ancak istediğimiz ana sayfada "arkada(ş)" kelimesi ile reklam yayını yapmak. siz normal tanıttığınız siteler arasında ücretli site tanıtmayı teklif ettiniz.

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben ücret karsiligi site tanitimi teklif etmedim. Text veya banner reklaminizi yaparim demek istedim. Isterseniz ana sayfada isterseniz ilgili veya herhangi bir kategoride.

S

sitemerkezi.net

Misafir
5 tane siteye daha reklam vermek istiyorum. ilk mesajdaki şartlar geçerlidir..

keyword--> arkada(ş)

S

sitemerkezi.net

Misafir
aynı şartlarda 10 webmastera daha aylık reklam bütçesi ayrıldı. ilgilenen arkadaşlar yukarıdaki şartlara uygun çerçeve içerisinde özel mesaj gönderebilirler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5