Tebrik ederim iyinet çok yerinde kararlardan biri olmuş gerçekten
inş bu uygulamadan yaralancam diye mesaj kirliliği yapılmaz herkese bol paylaşımlar diliyorum güzle bir uygulama
Süre ne kadar acaba?
2 ay sonra da devam edecek mi?
2 ay içinde 2000 e ulaşmayı düşünüyorumda
2 ayda 300 mesaj kasmak sayılmaz. Bence normal bir kullanıcı 2 ayda 500 den fazla mesaj yazabilir.) sözüm meclisten dışarı düşünüyorum ki artık post kassın diye olur olmaz yazanlar da olacaktır.
2 ayda 300 mesaj kasmak sayılmaz. Bence normal bir kullanıcı 2 ayda 500 den fazla mesaj yazabilir.
Ve iyinette boşa yazılan mesajlar her zaman göze çarpar ve yazan kişiler ona göre değerlendirilir.
Paylaşımın artacağını düşünüyorum. Forum için faydalı bir uygulama olacaktır.
Bence bundan yararlanmak isteyen kişiler mantıklı konular açıp bilgi paylaşımının yapılmasını sağlayarak mesaj sayılarını kimsenin tepkisini çekmeden yükseltebilirler.
No panik
Paylaşımın arttırılması amacıyla getirilen bir uygulama ama pratikte çok işe yarayacağını düşünmüyorum keza ben dahil bir çok insanın absürt sitesi yok absürt ile işide yok haliyle uygulamada yapılmak istenen güdüleme etkisi herkesde faydalı olmayacak. Bu tarz kullanıcılarıda göz önünde bulundurarak başka bir eklenti uygulanabilir.
disconnect güzel yazmışsın, bir sorum var , ne yapcaz bu şekildeki VIP forumda, merak ettiğim bu, zaten VIP forum açılırkende konusu itibariyla , üyelerin çoğunluğunun tepkisini çekmişti,
VIP bölümün başka bir şekle sokulmasını öneriyorum...(düşünüyorum bu arada)
disconnect güzel yazmışsın, bir sorum var , ne yapcaz bu şekildeki VIP forumda, merak ettiğim bu, zaten VIP forum açılırkende konusu itibariyla , üyelerin çoğunluğunun tepkisini çekmişti,
VIP bölümün başka bir şekle sokulmasını öneriyorum...(düşünüyorum bu arada)
göremiyoruz ama? güncellenmedi sanırım halen 1000 mesaj olayı 2000'de halen
Bu daha iyi oldu