İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2000 Yılından Beri Turkcini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeehee

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
18
Reaction score
0
2000 yılından bu güne kadara Türkcini Interactive Web Hosting Çözümleri, Windows Hosting, kiralık sunucu, dedicated, web barındırma, ucuz hosting, ucuz domain, domain name, alan adı hizmeterinden internet üzerinden hizmet veren Goldyazılım ailesinin temel yapı tası haline gelen turkcini.com.tr bu güne kadar verdiği kurumsal hizmetlerini özelikle hosting satşını bireysel kullanıcılarada açmaya karar verdi. Bu sayede 100 bin direysel kullanıcıyı hedefleyen şirket hazır emlak sitesi ve bir çok paket sprint ile hizmet vermeye devam etmektedir.
Turkiye merkezli sunucularla en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen şirket müşteri memnuniyetini ön plana cıkartması ile sektörde göz göz doldurucu bir yere gelmenin onuru içinde.

en iyi hosting en iyi fiyata nerden alınır tabiki <a href="http://www.turkcini.com.tr">www.turkcini.com.tr</a>

Web Hosting, web hosting, Hosting, hosting, Türk Web Hosting, Turk Web Hosting, ASP Hosting, Windows Hosting, web sayfası, dizayn, design, web barındırma, ucuz hosting, ucuz domain, domain name, alan adi, alan adı, kontrol paneli, control panel, NaTro, ASP, PHP3, Access databases, Free ASP Hosting, domain kayit, alan adi, domain adı kayıt
 

catlakcocuk

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2008
Mesajlar
601
Reaction score
37
Konum
Gonya
Yer sağlayıcı belgesininde içerisinde olan tanıtım metnini hazırladığınızda özel mesaj atın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst