İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2007 Yılı Celp Dönemleri!

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim tecilim 30 kasım 2007'de bitecek. aralık döneminde gitmek zorunda mıyım? (4 senelik üniversite mezunuyum)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biraz para biriktireyim zaten gideceğim. bir an önce evlenmek istiyorum :p

K

Kayıtsız Üye

Misafir
21.02.2008 şubatta askerim

Az kaldı bekleyin 89/1 devre geliyor! EYtürk gençliği kanın yerde kalmayacak bunu unutmayın vatan borcu için canımız feda olsun ülkeme NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE k.atatürk atam izindeyiz sen rahat uyu....

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gidiyorum Allah kısmet ederse, askerlik subesinden içeri giremedim gerçi sürekli Aralık'ta askersin kardesim diye kovuyorlar memura soramadım daha :) 1-25 Kasım arasında gel belgelerini al dediler, ayın 1'inde gidip öğreneceğim kesin olarak. 6 aylık bir tatil daha var önümde yani, kafa dinleme molası.

K

Kayıtsız Üye

Misafir
sıranı bekle

Az kaldı bekleyin 89/1 devre geliyor! EYtürk gençliği kanın yerde kalmayacak bunu unutmayın vatan borcu için canımız feda olsun ülkeme NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE k.atatürk atam izindeyiz sen rahat uyu....

kardes senden once 88 liler var bekle ben bi gideyim de sen gelirsin

K

Kayıtsız Üye

Misafir
aSKEr..

KardesLerım Ben muane oldum 88 Lıyım Ne Zaman gıderım ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5