İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2008 saat 00:01 da ne yapıyordunuz

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
biz şampanya,kola,bira filan kutladık, hopladık zıpladık, bi ara nişantaşına uğradık, güzeldi. güle güle gönderdik 2007 yi.

sizler ne yaptınız o anlarda :p

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeniyıla ailemle girdim ondan sonra sabaha kadar arkadaşla çıktık,içtik,gezdik,tozduk,sızdık :)

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Vallahi ailemleydim o sıra onlarla egleniyorduk sonra arkadasım geldi birseyler ikram ettim sonra onunla dısarı cıktık gece 4 dü eve geldik ve elektrikler bizim orada kesilmisti herkes yatmısdı :)

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Rakı, şarap, vodka lar havalarda ucusuyordu :D ailem ve arkadaşlarım vardı. sabah 5e kadar içtik sonra arkadaşlarla corbacıya gittik :D

RauL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bilgisayar başında siteme konu açıyordum :)
yılbaşında habersiz :D
fazla önemsemiyorum yılbaşını felan
bu kadar önem yeter ona

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
arkadaşlardaydım, evde parti verdik. facebook da resimleri var ;)

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yeni yıla girerken monitöre dalmışım hava fişek sesi duyunca anladım saatin 12 olduğunu. Farklı olarak yaptığım tek şey normal nescafe yerine çikolatalı nescafe içiyor olmamdı...

E

Erhan

Misafir
Bir Kahvahanede Okeye 4 Cü arıyorduk :) Saat 12 İdi Eve Girdiğimde yılbaşı diyegeçirmedim herhangi bir günmüş gibi hayatıma devam ettim :D

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Uykudaydım, sabah işe gitmek için erken kalkmam gerekiyordu. =)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
biz 9 arkadaş 4 gün önceden toplandığımız için yıl başına kadar yapacağımızı yaptık sonrada yılbaşı kararsız kalıp ortaköye ordan eve parti vermeye gittik:D İlk saniyesindede öle bi havayifişek patlattılarki bomba gibiydi direk patlamanın etkisiyle şaşırarrak girdik:D

X

Xman

Misafir
Bende okey dolanıyordum tam 1 el dolandım kayınpeder açtı :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.