İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

200$ paypal

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
%10 ile paypal aldıgım arkadaşlar var ancak şu an ellerinde yok
aynı şekilde sağlayabilecek sağlam birileri varsa lütfen bizimle kontak kursunlar.

mail&MSN: [email protected]

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yokmu online %10 komisyon 200$ alacağım

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aramadığım zaman sürüyle arıyorum ya yok :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
%10 ile paypal mi bozacaksin, yoksa 200 dolar paypal yollayacagiz, sen bize 220 dolar mi gondereceksin, tam anlayamadim

O

ozz

Misafir
arkadaş paypal alacakmış karşılığında da 200 $ paypal için 180 $ para gönderecekmiş anladığım kadarıyla.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynen öyleymiş msn konuşmamızdan ortaya çıkan sonuç o...

alaycı bir üslup, sanki bnim paypala ihtiyacım varmışta arkadaş öle kasılıyor... kredi kartından aktarıcakmış hesabına... en son onu yazdıydı...

oruç kafama vuruyor bu gibi durumlarda...

neyse hayırlı işler.

O

ozz

Misafir

alaycı bir üslup, sanki bnim paypala ihtiyacım varmışta arkadaş öle kasılıyor... kredi kartından aktarıcakmış hesabına... en son onu yazdıydı...

neyse hayırlı işler.
bu konuda katılıyorum size. Paypal ihtiyacı olup paypal talep edenler birden paypal bozanlar gibi bir hale bürünüyorlar. Yada birileri zorla gel paypal verelim sana der gibi. Normalde sıfır komisyonla paypal ihtiyacı olanlar paypal alırlar, hadi kar etmek istediler diyelim az da olsa %2-3-4-5 olsun bir yere kadar ok. Ama %10 biraz ilginç geliyor, amaç paypal ihtiyacını karşılamak değil paypal bozma işi yapmak gibi oluyor,

neyse herkes istediği şekilde iş yapmakta özgür başarılar...

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

neyse hayırlı işler.

kusura bakma kardeş senin sözler alaycı gibiydi 400$ alıyorum 360$ ödüyorum sen 50$ veriyosun 55$ istiyosun
şimdi ya sende bir sorun var yada 400$ verip 360$ lık ytl alanlarda. bilemiyorum artık.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
msnye ekliyen sensin, paypal ihtiyacının olduğunu söliyen sensin, %10 komisyon ile paypal vericeğimi söylemek mi alaycılık oluyor...

boşversene arkadaşım hahahaha kredi kartından aktarırım sözü bile bana göre alaycıdır...

daha üsluplu insanlarla muhatap olmayı tercih ederim... hayırlı günler hayırlı işler...

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
msn ye seni ekledim diye beni kazıklamak zorundamısın kardeş ? sözlerine katılıyorum insanlarla muhattap olmak gerek

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kazıklamak mı :)

ilginçsin vallahi arkadaşım sen 50 $ paypalı 45 $a isterken beni kazıklama niyetinde değildin ticaretti, ama ben 50 $ için komisyonla 55 $ isteyince kazıklamak oldu...

sözlerin bile birbirini tutmuyor ilk mesajda %10 komisyonla paypal alıcam diyorsun aynı konunun 10ncu mesajında komisyonla alış veriş yapan birini kazıkçılıkla itham ediyorsun... pes doğrusu...

:) daha fazla konunu meşgul etmiyeyim arkadaşım sana bol şanslar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.