İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2010 yılı dolar tahmini

zaferr02

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mayıs 2008
Mesajlar
693
Reaction score
18
JP Morgan yayınladığı raporunda gelişmekte olan piyasaların iç pazarlarını değerlendirdi.
Ayrıntılar şöyle:
2010′da ilgimizi gelişmekte olan piyasaların iç piyasalarına yöneltiyoruz ve gelişmekte olan piyasaların iç piyasalarının gelecek yıl çift haneli getiriler sağlamasını bekliyoruz. 2010′a yönelik yükselen carry para birimlerini cazip buluyoruz ve özellikle TL, Rus Rublesi, Polonya Zlotisi ve Macar Forinti tavsiye ediyoruz çünkü hepsinin carry de dahil %15 üzerinde getiri sağlaması muhtemel.

Asya ve Latin Amerika’da döviz müdahalesinin genişlerken, muhtemelen Doğu Avrupa, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkeleri döviz rezervi birikimine daha fazla odaklanacak. Gelişmekte olan piyasalar iç pazarında borç getirileri yüksek döviz getirilerine yönelik eğilim gösteriyor.

Aslında, dolar zayiflığının ortasında, gelişmekte olan piyasalar döviz değerlenmesi en azından 2010′un ilk yarısına kadar sürecek. Yerel oranlar için iştah parasal politika normalizasyonuna yönelik büyüyen belirsizliğe bağlı olarak baskı altında kalmayı sürdürecek.

Türkiye’nin 2010′da CEEMEA bölgesinin en güçlü büyüme oranlarından birini göstermesi bekleniyor. Bunun 2010′da döviz alma iştahını sınırlaması gerekir.

2010 sonunda dolar-TL için hedefimiz 1.35 seviyesi.

alıntıdır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst