İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2011 YGS ÖSYM'den basın açıklaması [ŞİFRELEME İDDİASI]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexon

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Ağustos 2010
Mesajlar
256
Reaction score
2
ÖSYM'den basın açıklaması

ÖSYM Başkanı Ali Demir, basına verilen kitapçığın başka hiç bir adaya verilmediğini vurguladı. Adaya özgü kitapçık hazırlayan algoritmanın incelendiğini ve bu tür bir şifrelemenin yapılmasının mümkün olmadığının tespit edildiğini söyledi.
"Bugün 12.30'dan itibaren sınav kitapçıkları internete konulmaya başlanacak."
"Yüksek puan alan adayların kitapçık numarası kamuoyuna açıklanacak ve isteyen herkes bu kitapçığı görebilecek."
"Hiçbir kitapçık bir diğerine benzemiyor. Tüm sorular ve cevap şıklarının yeri farklıdır"


12:02 | 03 Nisan 2011
osym-den-basin-aciklamasi-1248018.Jpeg

ÖSYM Başkanı Ali Demir, şifreli kitapçık iddaları hakkında bir basın açıklaması yapıyor;
"Hiçbir adayı haksız bir şekilde herhangi bir uygulama yapılmadı. Hiçbir adayın kitapçılığı için geçerli değil. Tüm kitapçılar sunulacaktır.
"Hiçbir adaya avantaj sağlayacak bir durum söz konusu olmamıştır. Şifre durumu hiçbir adayın soru kitapçığı için geçerli değildir. Bütün soru kitapçıkları internet üzerinden tüm kamuoyuna sunulacaktır. Bizler şimdiye kadar yürütme kurulu üyesi olarak, yönetim kurulu üyeleri olarak hedefimiz ülkemizin hak ettiği bir ölçme ve yerleştirme merekiz olmaktır. Herkesin hak ettiği bir yapı oluyşturmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda gece gündüz çalışıyoruz.
Sınavda haksızlığıa neden olacak her türlü detayı büyük bir titizlikle inceliyor ve engellemek için tüm tedbirleri hayata geçiriyoruz. son 15 sınavda bunları gerçekleştirdik ve kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılaştık. Hiçbir şüpheye mahal bırakacak bir olgu yaşanmadı. her türlü tedbiri aldık. Tüm kamouyu şunu çok iyi bilmelidirki ÖSYM'de çok önemli aşamalar kaydedilmişytir. Asla taviz vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. ÖSYM bugüne kadar olmadığı kadar şeffaf ve açık olmuştur. Yaptığı her işin hesabını vermiştir. Bu iddialar büyük bir açıklıkla incelenmiştir. "
KAPALI DÖNEM VURGUSU

Devamını oku
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst