İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2014’te Seo Amaçlı Link Building Hala İşe Yarıyor mu?

martinn

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Mayıs 2013
Mesajlar
62
Reaction score
0
Eğer Akıllı olursanız tabi ki!

Bu yıl Seo sektöründe büyük bir panik var. Ve bu panik link inşaası etrafında şekilleniyor. Google Penguen güncellemesini yayınladığından bu yana, manipüle edici link stratejileri kullanan siteleri cezalandırmaya başlaması ile birlikte sektörde bir korku / panik başladı. Peki link inşaası öldü mü? Yoksa hala güvenli, işe yarayan bir teknik mi?

Her SEO uzmanının bildiği gibi, link inşaası çok zaman alıcı bir şeydir. Ve Google’ın oldukça açık şekilde belirttiği gibi ve hepimizin bildiği üzere, değeri olmayan, kötü linkler hiçbir pozitif değer katmaz aksine sitenize zarar verir.

Google’ın amacı kullanıcılarının iyi bir deneyim yaşaması, arama sonucunda elde ettikleri sonuçların kendilerini tatmin etmesidir. Bu açıdan baktığımızda aslında “link building ölmüştür” diyemeyiz. Hatta aksine iyi bir link inşaasının değeri eskisine göre çok daha fazladır diyebiliriz. Eğer bu durumu anlamaya zaman ayırarak, iyi, kaliteli link inşaası taktiklerini kullanmaya başladığınızda Google’ın sizi ödüllendirmeye başladığına tanık olabilirsiniz.

  • Link Building Hala Önemli!
  • İyi Link Nedir? Nasıl Oluşturulur?
  • Kötü Link Nedir? Nasıl Oluşturulur?
  • Sizin Kontrolünüzde Olan Linklere Dikkat Edin
  • Anchor Metin Link’i İstemeyin
  • Footer Kısmında Dışarıya Link Vermeyin
  • Link İnşaasına Devam Edin!
  • Link Değeri = Ziyaretçi Kalitesi

Yazının devamını ve başlıkları okumak için: Kaynak

Son Not: "Nicelikten ziyade, niteliğe önem verin."
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst