İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2014′Te Uçacağız!

hpakteknoloji

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2013
Mesajlar
140
Reaction score
2


Martin Jetpack, Yeni Zellanda’da bulunan bir havacılık firması olan Martin Havacılık Şirketi tarafından geliştirilmiş bir uçuş aracıdır. Tanıtımı, denetimi yapılan insan hava aracı 2014 yılında piyasaya sürülerek alıcıları, meraklıları ile buluşacak, bu araç ile trafik problemi yaşamadan hava yolları ile tek kişilik seyahatler gerçekleştirebileceğiz, tek yapmamız gereken kaskımızı takıp oturmak ve kemerimizi bağlamak olacak.

Henüz denetim aşamasında olan aracın 2014 yılında piyasaya sürüleceğinden bahsetmiştik, birazda özelliklerinden bahsedelim. Henüz bilgileri sunulmasa da görünen özelliklerden bahsedelim, ilk olarak Martin Jetpack tek kişilik olarak piyasaya sürülecek, her zaman yapıldığı gibi ilk olarak Amerika Birleşik Devletlerinde satışa sunulacak bu araç aşırı olmadığı sürece kilo problemi yaşatmıyor. Motoru 75 Kilo ve yüksekten uçmayı sevenler için hemen müjdemizi verelim, araç 150 metreye kadar yükselebiliyor. Bunun yanı sıra henüz geliştirilme aşamasında olan aracın hızı ise 74 km’ye kadar çıkabiliyor. Tabi ki bu rakam biraz düşük görünebiliyor fakat dediğimiz gibi henüz geliştirme aşamasında.

2014 Yılının belirsiz bir ayında piyasaya sürülecek bu hava aracının fiyatı biraz cep yakacak, fakat trafik sevmeyenler için tam bir çözüm kaynağı olacak. Günümüz teknolojisi gelişmeye devam ederken Martin Jetpack sürpriz olarak karsımıza çıktı, aracın Amerika’da satışa çıkacağı fiyat ise 100.000$ olarak belirlendi.

Teknolojinin 2014’de piyasaya çıkacak ürünlerine göre iyi bir seviyede bulunan ürünlerinden olan Martin Jetpack için ülkemizdeki tanıtım günü belirlenmemiş.

ALINTIDIR.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst