İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2014 YOUTUBE YASAĞINI KALDIRMA !

WebWorld

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ekim 2007
Mesajlar
38
Reaction score
0
youtube-giris-2014-programsiz-300x212.jpg


Malumunuz 2014 seçim öncesinde youtube yasaklandı, girmek isteyen kullanıcılar bir şekilde giriyor yine de ama sizlere program kullanmadan, hiç bir bilgi gerektirmeden direkt olarak hiç yasak değilmiş gibi youtube’ya nasıl girilir onu anlatmaya çalışacağız tıpkı eski günlerdeki gibi. Çok basit ve kesin bir yöntemdir, Kesinlikle sorununuz çözülecektir bizzat deneyerek ve test ederek buraya yazıyoruz.

Hemen başlayalım bir çoğumuz biliyoruz DNS değiştirme olayını ancak bilmeyen arkadaşlar için baştan alalım sırasıyla Başlat >> Ayarlar >> Denetim Masası >> Ağ ve İnternet Bağlantıları >> Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştir >> Yerel Ağ bağlantısı’na sağ tıklayalım özellikler diyelim ve ardından açılan pencerede TCP/IP v4 yazan bölüme çift tıklayalım tekrar açılan pencerede “Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan” kutucuğuna tıklayalım altında “Tercih Edilen dns sunucusu”nun karşısına “141.211.125.17″ yazalım alt tarafı boş bırakıp tamam diyelim ve pencereleri kapatalım sonra internete girip youtube.com yazalım evet şaşıracaksınız ama bu kadar basit. Bunlara rağmen yapamayan arkadaşlar olursa alttaki yorum kutucuğuna takıldıkları noktayı yazsınlar forumdonanim.com ekibi olarak yardımcı olmaya çalışacağız.

youtube-resmi-300x185.jpg


Kaynak : Forum Donanım
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst