İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2018 yılının en iyi 10 akıllı telefonu listesi

Filmatinesi

0
Onaylı Üye
Katılım
20 Eylül 2010
Mesajlar
205
Reaction score
22
2018 yılının bitmesine az bir süre kaldı. 2 hafta sonra 2019 yılına gireceğiz. Zamlar ne kadar olacak sorunsalının dışında bir de cep telefonları ne kadar pahalanacak soruları soruluyor. Ancak asıl merak edilen 2019 yılında hangi akıllı telefonların piyasaya çıkacağı ve hangi özelliklere sahip olacağı. Yılın en son teknoloji ürünü akıllı telefonları 2018 yılı için değerlendirildi. En iyi cep telefon markaları ve modelleri hangileri oldu?

Günümüzde ilerleyen teknoloji ile beraber akıllı telefonlar hayatımızın çok önemli bir parçası haline geldi.
İşte, 2018 yılının en iyi akıllı telefonları

2018'in en iyi telefonlarını ve özelliklerini haberimizde bularak sizin için en uygun olanı öğrenebilirsiniz.

10. Essential Phone
Arka tarafta seramik, yanlarda titanyum olmak üzere neredeyse kenardan kenara kadar görüntüleme sistemi ve ultra premium malzemelerden yapılmış bir kasa bulunduran Essential Phone, kullanıcılarına mükemmel bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.
59016_12-essential-phone-businness-insider.jpg


Hızlı işlemcisi ve yüksek çözünürlüklü kamerası ile dikkat çeken telefon 360 derece görüntü oluşturma ve wireless ile şarj etme imkânı veriyor.

9. Samsung Galaxy S8 and S8 Plus
Şu ana kadarki en iyi görünüme sahip olan akıllı telefonlardan olan Galaxy S8 ve S8 Plus, iPhone 8'den daha çekici ve Note 8'den daha şık görünüme sahipler. S8 ve S8 Plus ile Samsung, S7 ile kullandığı kavisli cam tasarımını rafine etti. Ayrıca su geçirmezlik özelliği bulunan telefonlarda, geniş ekranı sayesinde kullanıcılara müthiş bir deneyim sunuyor.
49716_11-samsung-galaxy-s8-and-s8-plus-businness-insider.jpg


En iyi kameralardan birine sahip olmasının yanı sıra, Apple Pay ya da Android Pay yerine; Samsung Pay aracılığı ile tüm pos cihazları aracılığı ile ödeme yapılabiliyor.

Bu telefonların listenin başında olmamasının sebebi ise saf Android yerine TouchWiz yazılım ara yüzünü kullanıyor olması.

8. Apple iPhone 7 and iPhone 7 Plus
Android rakiplerine göre daha iyi uygulama ve daha iyi kullanıcı deneyimi sunan iPhone 7 ve 7 Plus, lansmanının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala popülerliğini koruyor. Son sürüm güncellemeleri ile satışa çıkarılan modellerin kendi aralarında da ufak farkları var.
72680_10-apple-iphone-7-and-iphone-7-plus-businness-insider.jpg


Tabi ki iPhone 7 Plus ekran olarak iPhone 7'ye daha geniş bir ekrana sahip. Bununla birlikte plus modelinde bulunan ve profesyonel bir fotoğraf deneyimi sunan portre fotoğraf özelliği (bokeh efekti) aslında bir çok kullanıcıyı daha çok cezbediyor.

7. Huawei Mate 10 Pro
Çin menşeili bir marka olan Huawei son yıllarda yaptığı ataklar ile akıllı telefon pazarında büyük bir paya sahip oldu. En iyi kamera markalarından birisi olan Leica ile işbirliği yapan markanın telefonları muazzam bir telefon deneyimi sunuyor.

67767_8-huawei-mate-10-pro-huawei.jpg

Huawei Mate 10 Pro modeli ise su geçirmezliği, çift kamerası 4.000 mAh olan güçlü bataryası ile dikkat çekiyor. Ayrıca kullandığı NPU aracılığı ile, cihazın güç tüketimini hem en iyi performansı hem de verimliliği sağlayacak şekilde ayarlayabilir.

6. Samsung Galaxy Note 8
Harika dizaynı, ultra ince ekran kenarları, hızlı performansı, çift lensli kamerası ve güzel ekranı ile dikkat çeken akıllı telefon, adeta tüm Galaxy ve Note serilerinin iyi yönlerini bünyesinde toplamış gibi.

60677_7-samsung-galaxy-note-8-businness-insider.jpg

Bu telefon da yılın en iyi telefonları arasında yerini aldı. 2019 yılında yine yerini koruyabileceği düşünen telefonun üst modelleri de satışa sunulabilir.

5. OnePlus 5T
Muhteşem performansı ve belleği ile dikkatleri çeken telefon kamerasındaki portre fotoğraf özelliği ile de profesyonel fotoğraf makinesi deneyimi sunuyor.
98066_6-oneplus-5t-business-insider.jpg


En güzel cep telefonu anketinde de her defasında dikkat çeken sonuçlar ortaya koyan OnePlus 5T akıllı telefonu şiddetle tavsiye ediyoruz.

4. Google Pixel 2
Alabileceğiniz en iyi akıllı telefon Google Pixel 2 olmayabilir ancak bu telefonun öyle bir özelliği var ki satın alma kararınızı etkileyebilir; en yeni ve en saf işletim sistemini kullanması.
76204_5-google-pixel-2-google.png

Google Pixel 2 teknolojisi ile kendine hayran bırakan süper bir akıllı telefon. Özellikle cep telefonunda birden fazla işlev arayanlar için bulunmaz bir seçenek olduğunu belirtelim

Ayrıca Android sürümünün son güncellemesi yayınlandığı anda işletim sisteminizi güncelleyebiliyorsunuz ki bu güncellemeyi diğer Android işletim sistemine sahip telefonlarda yapamıyorsunuz. Pixel modeline göre Pixel 2 mükemmelleştirilmiş kamerası ve se geçirmezliği ile de dikkat çekiyor.

3. Google Pixel 2 XL
Pixel 2'ye göre daha donanımlı olan Google Pixel 2 XL, daha büyük ekranı, sade ve şık görünümüyle dikkat çekiyor.

95901_0020331-google-pixel-2-xl-64gb128gb-ready-stock-in-black-black-white.jpeg

Ayrıca kamerası da Pixel 2'ye göre daha da geliştirilmiş.

Google'ın bu telefonlar ile birlikte lansmanını yaptığı bir diğer cihaz da çevirmen kulaklıklar. Konuşma ile eş zamanlı olarak 40 farklı dile çeviri yapabilen bu kulaklıklar şimdilik sadece Google Pixel modelleri ile birlikte kullanılabiliyor. Sadece bu kulaklık bile aslında kullanıcıları Google Pixel modellerini satın almaları için bir itici güç haline geliyor.

2. Apple iPhone 8 ve iPhone 8 Plus
Lansmanı geçtiğimiz Eylül ayında yapılan iPhone'un yeni modelleri, rafine edilmiş bir cam ve metal kasa, muhteşem bir kamera ve inanılmaz bir performans ile pazara çıktı.
36800_5999102cv11d.jpg

Yeni modellerde en dikkat çeken özellik ise wireless ile şarj edilebilmeleri.

1. Apple iPhone X
Apple'ın 10. yılına özel iPhone 8 modelleri ile birlikte piyasaya sürdüğü, tamamen ekrandan oluşan iPhone X fiyatı dışında kullanıcıların büyük beğenisini kazandı. Kablosuz hızlı şarj desteği, mükemmel OLED ekranı ile kullanıcılarına eşsiz bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.
26878_1-apple-iphone-x-busiiness.jpg

Fiyatının yüksek olduğunu söyledik ama en iyi akıllı telefonlar listesinin zirvesindeki bir telefon için çok da yüksek sayılmasa gerek.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst