İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2019 Yılbaşı hediyesi olarak bir kıza ne alınır?

sudenazz

0
Onaylı Üye
Katılım
10 Şubat 2003
Mesajlar
184
Reaction score
29
Konum
Onikişubat
2019 yeni yıl hediyelerinin neler olacağı merak edilmeye başlandı bile. Yılbaşı 2019 sürprizi olarak kızlar neleri kabul eder? Sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz veya kız arkadaşınıza yılbaşında ne tür bir hediye alabileceğiniz konusunda fikir sahibi olmayabilirsiniz. Yeni yıla yaklaşırken hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, kız arkadaşınıza hangi hediyeyi alacağınız konusunda halen bir karar veremediyseniz. Sizler için bayanların hoşlanacağı birbirinden güzel hediye fikirlerini sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Erkeklere oranla kadınlar daha hassastır. Böyle özel günlerde hediyeler ile şımartılmak isterler. Sizler için kadınların beğeneceği hediye fikirlerini maddeler haline sıralı halde alt kısımda görebilirsiniz.

al5VR2.png


2019 Yılbaşında Kadınlara Alabileceğiniz En güzel Hediye Fikirleri ?
  • Özellikle farklı tasarımları ve renkleri ile kız arkadaşınıza günlük kullanabileceği sportif bir çanta alabilirsiniz. ( 50-100 TT arası )
  • Havaların soğudu. Kız arkadaşınız, eşiniz ya da nişanlınız veya sevgiliniz için kışlık hediyeler alabilirsiniz. Güzel bir şemsiye veya sayfamızda modelleri bulunan Puf kaban seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Yünlü kazan alabilirsiniz örneğin.
  • Kızların vazgeçemediği ürünlerden biri de parfüm. Çakmalarından almanızı tavsiye ederim. Çünkü hiç bir erkeğin 500 TL'ye parfüm alacağını düşünmüyorum.
  • Bütçeniz iyi ve maddi imkanlarınız yerindeyse kız arkadaşınıza cep telefonu hediye edebilirsiniz. IP hona telefonları geçtiğimiz aylarda kırıyorlardı ama yine de kimse iphone markasından vazgeçmedi. Kızlar Iphone 7, IphoneX ya da Iphone8 telefonlara bayılacaktır.
  • Belkide kız arkadaşınız sizi çok seviyor, ve bir çiçeğin bile onu ne kadar mutlu edeceğinden eminseniz. En iyisi ona kırmızı ve beyaz güllerin karışımı bir buket yaptırmanız. Maddiyata önem vermeyen kızlar kalmadı artık. Ama sevdiceğinizin materyalist olmadığından eminseniz tavsiye ederim bunu.
  • Kızlara alacağınız yılbaşı (yeni yıl 2019) hediyesi olarak toka, künye veya kol saati de onlar için unutulmayacak bir hediyedir.
  • Kızlar büyük peluş hayvanlara bayılır, son zamanlarda moda olan ayıcıklı seni seviyorum da iyi bir hediye olabilir. Erkek arkadaşım geçtiğimiz yılbaşında bana peluş ayı almıştı. Hala o ayı ile uyuyorum. Teşekkürler aşkıım.
 

fearlesstr

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Aralık 2018
Mesajlar
21
Reaction score
1
Bu her kadına göre değişebilecek bir şey yalnız, bence bunu karşınızdaki insana göre düşünmeniz gerekiyor
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst