İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2019 yılının en kazançlı kripto para referans sitesi

yasarkavus

Onaylı Üye
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
159
Reaction score
51
Bitcoin kazandıran siteleri araştırırken çok kazançlı olacağını düşündüğüm güzel bir siteye rastladım. Kripto para kazanma siteleri listenize bu siteyi eo.finance'yi de eklemeyi unutmayın. Bitcoin kazanma siteleri içinde belki de bu güne kadar gördüğünüz en kazançlı kripto para sitesi diyebilirim. İntrenetten para kazanma yolları 2019 yılında en popüler hale gelen sistemlerle devam ediyor. EO Referans Programının 2019'un en kazançlı kripto para referans programı olması bekleniyor.

EO ekosistemi için merakla beklenen Referans Programı nihayet start aldı ve programla ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. Her referansta işlem ücretinin %30’unu teklif eden programın 2019’un en yüksek ödeme yapan kripto para referans programı olması bekleniyor.

cripto-money--kripto-para-kazanma-2019.jpg


Kripto para kazanmak için referans sistemi
Her kullanıcının arkadaşlarıyla veya sosyal medya hesabında paylaşabileceği özel bir davet linki bulunur. Link üzerinden platforma kayıt olan kişilerin işlem ücretlerinin %30’u linki paylaşan kullanıcının olur. Bunun yanı sıra o kişinin referansla platforma kazandırdığı üyenin işlem ücretlerinin de %5’i ilk referansı paylaşan kullanıcıya gider. Kullanıcılar bu yolla kazançlarını artırabilir. Ekosistemin kredi ve debit kartı işlemleriyle 40’tan fazla kripto parayı desteklemesiyle referanslarınızdan para kazanmanız daha da kolaylaşır.

Kripto para kazanmada eşsiz imkan
EO Referans Programı, start almasından sonra EO.Trade’de de geçerli olacak, yani EO ekosisteminde birden fazla üründen referans kazancı sağlamak mümkün olacak. %30’un rekabetçi sitelerin teklif ettiği paydalardan çok daha yüksek olduğunu not etmekte fayda var.

Ödeme, satın alınan veya takas edilen para birimi cinsinden yapılır. Programla elde ettiğiniz kazancı anında çekebilirsiniz, yani referanslarınız size anında para kazandırır. Kazancınızı başka bir kripto paraya da çevirebilirsiniz.

Yüzde 30 ek kazanç sağlama katkısı
Program toplu satış döneminde referansla üye olan kişiler için de geçerli. Yani token satışı esnasında birini referansla sisteme kazandırdıysanız o referans halen aktif olacak ve EO.Finance’le EO.Trade’deki işlemlerden %30 kazanç sağlayabileceksiniz.

Platform web site sahiplerine ve trafik yöneticilerine farklı boyut ve dillerde banner, video gibi tanıtım araçlarını gönderebilir. EO Avrupa lisansına sahip bir şirket. Referans programına katılmak isteyen CoinTürk okurları EO.Finance’e kaydolup bu linke gidebilir.


Web siteiOS appAndroid appFirefox UzantısıChrome Uzantısı
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst