İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2025 Evde Oturarak Para Kazanmanın Garanti Yolları: İnternetten Gelir Elde Etme Rehberi

Moving Music Forward

Easy flirting and more, one night only
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Aralık 2019
Mesajlar
3
Reaction score
0
Konum
GB
7 Ways to Make Money From Internet.jpg



Türkiye’de Ek İşlerin Yapıldığı Siteler

1- R10 web yöneticisi forumu, ek işlerin çoğunun yapıldığı yerdir. Yıllar boyunca popülaritesini koruyan popüler R10.net web sitesinde yukarıda listelenen çalışmaların çoğunun reklamlarını bulabilirsiniz. İnternette para kazanma hakkında daha fazla bilgiyi bu sitede bulabilirsiniz.

2- Bir diğer webmaster portalı wmaraci.com’dur. Bu sitedeki birçok web yöneticisi farklı alanlarda çalışmaktadır. Ana işin bir kısmı ve ek işin bir kısmı için ödemeler genellikle her iki tarafın da onayı ile önceden yapılır.

3- Bir önceki yazımızda Bionluk.com’dan bahsetmiştik. Bu site, yapılan iş için diğer iki site ile aynı olmayan bir komisyon almaktadır. R10 ve wmaraci.com’da komisyon yoktur.

4- Sadeceon.com, İnternet üzerinde ek çalışmaların yapıldığı sitelerden biridir. Bu site neredeyse bionluk.com ile aynıdır ve yalnızca site yapılan iş için komisyon alır.

5- Ytpara.com, YouTube tabanlı para kazanmak için kapsamlı bir web forumudur. Sitede nasıl para kazanılacağına dair birçok ipucu var ve site üyeleri de bu forumda bilmedikleri birçok bilgiyi öğrenebilirler.

Dünya Çapında Ek İşlerin Yapıldığı Harici Siteler

1- İnternette fazladan iş yapabileceğiniz ilk yabancı site Warriorforum.com’dur. İnternet ve dijital satış alanında bir çok çalışmanın yapıldığı ilk forumlardan biridir. Yukarıdakilere ek olarak iştirak satışları alanında da çalışmalar yapılmaktadır.

2- Clickbank.com. Dijital ürünler, e-kitaplar ve özel ürünler alanında satış programı olan en popüler affiliate sitelerinden biridir. Kısacası sisteme üye olursanız ve istediğiniz bir ürünü İnternet üzerinden satarsanız komisyon alırsınız. Genel olarak bu sitedeki komisyon oranları yüksek ve işini iyi yapanlar çok para kazanıyor.

3- Fiverr.com internetteki en popüler sitelerden biri olup, 5 $ ‘dan başlayan çalışmalar yapılmaktadır. Site İngilizce olarak faaliyet göstermektedir ve aylık yaklaşık 27 milyon ziyaretçiye sahiptir. İş ilanları listesinde internette yapılmış bir iş bulabilirsiniz.

4- forums.digitalpoint.com r10 tarzı bir sitedir. Sitedeki en çok istihdam edilen kişiler Hintlilerdir ve sitede birçok iş fırsatı bulunmaktadır.

5- depositphotos.com Fotoğraf fonunun hazırlandığı bu sitede fotoğraf indirip satarak ek işler yapabilirsiniz. Türkçe versiyonu da bulunan bu site, dünyanın en popüler fotoğraf sitelerinden biridir.

6- Udemy.com Online, video derslerinin ve video hesaplarının ücretli olduğu bir eğitim sitesidir. Site birçok kategoride video dersleri sunuyor. Ayrıca sitedeki kategorilerden birinde ders videoları çekerek veya çekerek de para kazanabilirsiniz.

7- Envato.com, Avustralya merkezli bir şirkettir. Şirketin ayrı siteleri, özellikle programlama ve grafik tasarım alanında çok popüler. Themeforest ve grafik sürücüsü kim siteleri çok iyi çalışıyor ve burada çalışan insanlar çok para kazanıyor.

Öneri : İnternetten En Çok Para Kazandıran Anket Sitesi
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst