İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

203K Aşırı Aktif Tek Sayfa SATILIK

T

themaniac

Misafir
203K tek sayfamda 40bin aktif bunun hakkında konuşuyor.

Ayrıca %61'i bayandır. En yoğun yaş aralığı 18-24.

Facebook Sayfanızın linki : PM isteyiniz
Facebook Sayfanızın içeriği : edebiyat ve söz paylaşımı
Sayfanızın Üye Sayısı : 203.250
Günlük ortalama eklenen üye sayısı : 800
Sayfa İçin istenen Ücret: PM isteyiniz
Ödeme Şekli : BankAsya EFT
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Bu sayfadan edebiyat sayfalarına ilgilenildiğinde 3-4k üye çekebilirsiniz. hesaplama yaptığınızda zaten organik üye işine girseniz 2ayda parasını rahat çıkartırsınız. Ben vaktim olmadığı için satıyorum. Bu sayfadan kastığım 2K'lık bir sayfa var, o sayfanın aktif üye sayısı 1.6K. Yani bu sayfamdan giden bütün üyeler aktif. Ayrıca bazı sitelerime hit göndermek içinde kullanıyorum.

9 DAKIKADA 450 BEGENI

Gordugunuz uzre guzel paylasımlar yapıldığında 250-300 arası beğeni oluyor, en alttakinde 650 beğeni var

Bu da bu sabah ki ilk iki paylaşımım, halen sayfada mevcut bakabilirsiniz

MSN: enisvoip@hotmail.com

T

themaniac

Misafir
hocam sayfanın ekren görüntülerini ekledim. abuk subuk pasif sayfalara 800-900 veriyorlarü benim sayfa tam ticaretlik para kazanmak için.
misal günde 2-3k kassan uğraşmadan, birde ucuz yap 10tlden, ayda 900 eder. yani 2. ayda parasını çıkartabilirsin.

T

themaniac

Misafir
PM cevap verildi. gördüğünüz gibi sayfamın ederi bu. ama yine de pazarlık payı var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.