arkadaşlar 20$ paypal satılıktır. teşekkürler..
11 Ağustos 2008 #1 U u.emre 0 Onaylı Üye Üye Katılım 24 Nisan 2008 Mesajlar 38 Açılan Konu 4 Tepki puanı 0 arkadaşlar 20$ paypal satılıktır. teşekkürler..
11 Ağustos 2008 #2 A a.ışık Misafir evet. arkadaştan paypal'ı ben almıştım gerçeği aslında ama açılmış bir konu olmadığı için i-trade puanı verememiştim kendisine arkadaşımız sağolsun paypal aradığımı görünce PM göndermiş, oradan alışverişi gerçekleştirmiştik. not: kesinlikle hile yoktur, isteyene kanıtları doğrulanır! çok iyi bir alışverişti gerçekten, güvenli ve sorunsuz. tavsiye ediyorum
evet. arkadaştan paypal'ı ben almıştım gerçeği aslında ama açılmış bir konu olmadığı için i-trade puanı verememiştim kendisine arkadaşımız sağolsun paypal aradığımı görünce PM göndermiş, oradan alışverişi gerçekleştirmiştik. not: kesinlikle hile yoktur, isteyene kanıtları doğrulanır! çok iyi bir alışverişti gerçekten, güvenli ve sorunsuz. tavsiye ediyorum
11 Ağustos 2008 #3 U u.emre 0 Onaylı Üye Üye Katılım 24 Nisan 2008 Mesajlar 38 Açılan Konu 4 Tepki puanı 0 evet paypal satılmıştı. tşk...