İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

.

SaVaGe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
------------------ BU BAZI İNSANLARI SEVİNDİRECEK UMARIM -----------------

T

TatliChat.Net

Misafir
evet savage'ye isi bulan kisi benim. we soylediklerinin hepsine bende sahitim. Gözlerimle tanik oldum. adamlar birsey bilmiyor... Bizler ne yapalim. )

SaVaGe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
demi ben acemiyim Formdakilerin çoğu bilir beni,O kadar acemiyimki buraya bile yazıyı nasıl yazıyorum acaba.Şimdiye kadar sen acemisin demedi konuşmasını bilmeyen biri çıktı olm molm bilmem ne laflar etti benim birşey bilmediğimi idda edip gitti.Yıllardır bu formdayım ilk bu şekilde laflar işittiğim biri çıktı tebrik ederim....

SaVaGe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kaldırım mühendisi = sen
Ben öğrenciyim 5 yıllık internet 10 yıllık bilgisayar bilgim var
ASP ActionScript,Flash Grafik IRC Web Tasarım c++ PHP ilgi alanlarım.PHPyi öğrenmeye 3 hafta önce başladım ereg ile eregi yi karıştırdım.Metin içindeki kelimeyi arar eregi büyük küçük harf ayrımı yapmaz ereg yapar.
Zirvetr.net (Y.A)
zirvetr.net/fxdizayn
zirvetr.net/fotogizem (Y.A)
zirvetr.net/cevre
http://www28.brinkster.com/datamerkezi/bilisimtr/ (A.C)
fxsohbet.com (Y.A)
fxchat.tr.cx
fxteam.cjb.net

Senin kim oldugunu bilmiyorum yeni olduğun kesin birdaha Olm molm konusma Karışmam!

SaVaGe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kaldırım mühendisi = sen
Ben öğrenciyim 5 yıllık internet 10 yıllık bilgisayar bilgim var
ASP ActionScript,Flash Grafik IRC Web Tasarım c++ PHP ilgi alanlarım.PHPyi öğrenmeye 3 hafta önce başladım ereg ile eregi yi karıştırdım.Metin içindeki kelimeyi arar eregi büyük küçük harf ayrımı yapmaz ereg yapar.
Zirvetr.net (Y.A)
zirvetr.net/fxdizayn
zirvetr.net/fotogizem (Y.A)
zirvetr.net/cevre
http://www28.brinkster.com/datamerkezi/bilisimtr/ (A.C)
fxsohbet.com (Y.A)
fxchat.tr.cx
fxteam.cjb.net

Senin kim oldugunu bilmiyorum yeni olduğun kesin birdaha Olm molm konusma Karışmam!
Burası bildiğin seviyesiz forumlara benzemez!

SaVaGe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lan php nedirki salak Gerekli komutları bilip yazımlarını ogrenirsen herseyi yaparsın.Tabi seningibi zeka katsayıları - olan kimseler çok biliyorya php bilip internetin kendisinin sananlarda yok değil.
MSN : [email protected]
Ekle beni tabi msn'nen varsa gel !!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5